MeacoFan 1056: Look no further!
inews.co.uk tester forbrukervarer, og forsommeren 2019 har de en test av vifter. inews tester både MeacoFan 1056 og MeacoFan 360. Om MeacoFan 1056 skriver de:

For a technologically sophisticated fan with the power to cool everyone in the room, look no further. - eller på norsk: For en teknologisk sofistikert vifte med kraften til å avkjøle alle i rommet, du behøver ikke lete lenger. Look no further!

vifte best i test 2019

MeacoFan kommer i flere størrelser.
Om den store viften MeacoFan 1056 skriver testen:
"MeacoFan 1056 ligger rett ved den øvre grensen av vårt budsjett - men vi tror det er god valuta for pengene. Vi har møtt langt mindre dyktige produkter til salgs til langt høyere priser.

Med to oscillasjonsplan (venstre og høyre samt nedover), gjør denne viften en flott jobb med å lede luft til alle hjørner av rommet. Strømmen den skaper kan være fast og kraftig, men føles aldri ubehagelig.

Den er også spektakulært stillegående - spesielt mot den nedre enden av sin 12-trinns effektskala. Dette har blitt anerkjent med Quiet Mark-sertifisering.

For en teknologisk sofistikert vifte med kraften til å avkjøle alle i rommet, let ikke lenger."

Den lille viften MeacoFan 360 får følgende omtale i testen:
"MeacoFan 360 er ny i mai 2019 og viser seg å være et helt annet forslag enn den prisbelønte, storexøster MeacoFan 1056. Dens svingemodus er kun venstre til høyre, noe som betyr at dens omfang av luftfordeling er lavere. Den er bedre egnet til å kjøle en person ved et skrivebord enn flere personer i et helt rom.

Beundrere av Meaco-serien vil være glad for å høre at den beholder noen av egenskapene som gjør 1056 så populær, inkludert sin særegne form og stille drift.

Med 12 hastighetsinnstillinger tilbyr MeacoFan 360 allsidigheten til luftkjøling i henhold til nøyaktige personlige preferanser. Det er også en av-timer, slik at du kan sette viften til å slå av etter noen timers bruk."

Vil du lese hele testen av alle viftene på engelsk så kan du finne den her.

test vifte 2019 meacofan 1056

vifte best i test 2019 meacofan 360