Luftrenser, Ord og uttrykk, Velge Luftrenser

Hva er Winix PlasmaWave?

Winix PlasmaWave
Winix PlasmaWave

PlasmaWave ®-teknologi er nøkkelen og det differensierende elementet til Winix luftrensere.

Winix PlasmaWave ®-teknologien utnytter naturens evne til å rense luften og gjenskaper den naturlige, sikre og effektive prosessen som renser luften. Winix har en teknologi som skaper en sikker og kort elektrisk utladning for å ionisere luften (positivt og negativt). Ionene festes til overflaten av luftforurensningen, som bakterier eller virus. Deretter fjerner de hydrogen fra luftforurensende stoffer og eliminerer dem. Dette gir renere og friskere luft.

Hva er fordelene med PlasmaWave ®?

  • Reduserer mye lukt, som kroppslukt, matlaging og røyk
  • Beskytter inneluft ved å redusere veksten av mugg, virus og bakterier
  • Øker ytelsen til luftrenseren ved å redusere statisk elektrisitet. Forurensende stoffer fanges av luftrenserens luftstrøm, og leder dem til filtreringsprosessen.

Hvordan virker Winix PlasmaWave®?

  1. PlasmaWave®-teknologien skaper en kort elektrisk utladning for å lage doble polaritetsioner fra fuktigheten i luften. Denne elektriske utladningen er sikker og oppstår bare i et kort øyeblikk (nanosekunder).
  2. Stoffene som genereres er hydrogenioner (H +) og oksygenioner (-O2). Ionene legger seg på overflaten av luftforurensende stoffer for å danne hydroxid ved å fjerne hydrogen fra luftens struktur
  3. Dette samspillet fjerner luftforurensende stoffer og gjør at ionene kan bruke det manglende hydrogenionet, som ble fjernet fra luftforurensningens struktur, for å komme tilbake som luftfuktighet (H2O).

Hva er fordelene med PlasmaWave ®?

  • Reduserer mye lukt, som kroppslukt, matlaging og røyk
  • Beskytter inneluft ved å redusere veksten av mugg, virus og bakterier
  • Øker ytelsen til luftrenseren ved å redusere statisk elektrisitet. Forurensende stoffer fanges av luftrenserens luftstrøm, og leder dem til filtrerings-prosessen.

Hvorfor er PlasmaWave ® bedre enn andre teknologier?

Vanlige luftrensere har ofte en funksjon for ionisering av luften. Denne vanlige ioniseringen gjør at de små partiklene i luften binder seg til hverandre og blir til større partikler som fester seg i luftfilteret eller faller ned på gulvet. Aktiviteter i rommet eller støvsuging i rommet kan virvle disse partiklene opp i luften igjen hvis de ikke er fanget i luftrenserens luftfilter. PlasmaWave®-teknologien er langt overlegen fordi den produserer både positive og negative ioner mens ionisatorer bare produserer negative ioner. Kun PlasmaWave®-teknologi reduserer konsentrasjonen av luftforurensende stoffer effektivt.

Er PlasmaWave® trygt?

PlasmaWave ® oppfyller California Air Resource Boards AB 2276-standard, som er den strengeste amerikanske sertifiseringsstandarden for ozonutslipp for innendørs luftrensing. For å oppnå samsvar må luftrengjøringsapparater testes for elektrisk sikkerhet og ha ozonemisjonskarakterer under grensen på 0,05 ppm.

Hva er forskjellen på PlasmaWave® og ionisering?

Både PlasmaWave ® og ionisering høres ut som to sider av samme sak. det er det ikke. Begge deler ioniserer luften og renser luften. “Vanlig” ionisering skaper bare negative ioner, mens PlasmaWave® lager både positive og negative ioner. PlasmaWave® splitter vannmolekylene som er i luften fra H2O til H+ og OH. Det er dette som er hydroksyler og som går løs på lukter, gasser, virus, bakterier og muggsporer.

Fjerning av influensavirus

Test utført av Yonsei University Labs konkluderte med at PlasmaWave®-teknologien reduserer frekvensen av levende influensavirus med 99,6% på 1 time.

Elektrisk og mekanisk sikkerhet

PlasmaWave® overholder ULs sikkerhets- og mekaniske standarder.

PlasmaWave har ingen skadelige mengder ozon

Alle WINIX-produkter er sertifisert av California Air Resource Board for å sikre at ozonutslippene ligger under luftrensegrensen på 50 deler per million ozongrense.

Se gjerne denne filmen som forklarer hvordan Winix PlasmaWave ® renser luften for skadelige stoffer.

Kilde: Informasjon fra Winix Europe.

Hvilke luftrensere har PlasmaWave rensesystem?

Det er bare Winix luftrensere som har PlasmaWave rensesystem. Du finner dette på følgende luftrensere:

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *