Meacos produkter er av ypperste kvalitet, noe som resulterer i høy ytelse, lavt strømforbruk og lavt lydnivå. Meacos nye vifte MeacoFAN 1056 som ble introdusert sommeren 2018 har nå fått utmerkelse for spesielt stillegående produkt. Les testen for Quiet Mark her.

Har du en vifte, så vet du at denne skal flytte mye luft, og den skal gjøre det store deler av døgnet. Viften skal kanskje også stå på soverommet, og det er viktig at viften er stillegående. Noen er mer vare for lyd enn andre, men de aller fleste setter pris på at apparatene de omgir seg med bråker minst mulig. Idag har vi mange forskjellige apparater og maskiner i et moderne hjem, og alle lager de sin lyd. Da er det et poeng at de skal ha et lavest mulig lydvinå. Dette har Meaco fått til med sin nye vifte MeacoFAN 1056 Sirkulasjonsvifte. For dette lave lydnivået har viften fått utmerkelsen Quite Mark.

 MeacoFAN stille lydløs vifte

Viften MeacoFAN 1056 sirkulasjonsvifte har fått mange gode omtaler etter at viften ble lansert sommeren 2018. Du kan lese en test av viften her, og du kan se en test på youtube under:

Hvorfor får ikke alle produkter Quite Mark? Hvorfor er ikke alle vifter stillegående?
Veldig mange kunder fokuserer veldig mye på lav pris når de skal kjøpe noe. De store kjedene forteller oss hele tiden hvor billig de er, og hvor lav pris de har klart å få på produktene de selger. Lav pris er viktig for mange, men det gjør dessverre ofta at det også blir lav kvalitet. Det er forskjell på en kvalitetsvifte til 1.499 kroner og en billig vifte til 299 kroner. Begge viftene blåser, men når man har 299 kroner til rådighet så må man velge dårligere komponenter og dårligere materialer. Dette gir ofte et høyt strømforbruk, en kort levetid og et støyende lydnivå.

Meaco har gjort det helt motsatt. Meaco lager produktene slik de mener de skal være. Meaco bruker gode komponenter og gode materialer av høy kvalitet, og får dermed et produkt som gjør den jobben som skal gjøres. Meaco får god kvalitet, lang levetid, lavt strømforbruk og lavt lydnivå. Dette er spesielt synlig på en vifte som MeacoFAN 1056. Viften bruker svært lite strøm, og har en veldig lavt lydnivå.

Dette er noe alle kan klare, men i sin jakt etter de laveste prisene må ting som dette ofres. Derfor er det ikke alle som får utmerkelser som "Quite Mark" og "Best i test".

Meaco vil ikke være med på dette kappløpet mot bunnen, og produserer slik de mener inneklimaprodukter skal være. Det gjør dessverre at produktene koster noe mer enn konkurrentene. Vi mener du får det du betaler for, og at kvalitet koster. Betaler du noe mer, så får du bedre kvalitet, lavere strømforbruk, lengre levetid og som testene viserr: lavere lyd. Dette er verdifullt for deg, og når du tenker deg om så er dette i det lange løp mer verdifullt enn å spare noen hundrelapper.