Avfukter for alle formål

Feilmelding C2 på Meaco DD8L Zambezi

Feilmelding C2 på Meaco DD8L Zambezi
Feilmelding C2 på Meaco DD8L Zambezi

Feilmelding C2 på Meaco DD8L Zambezi

I går stoppet avfukteren med en melding C2 som i følge bruksanvisningen sier at jeg må kontakte leverandør for service. Jeg fikk den i gang igjen etter å ha koblet den fra strømmen og plugge den inn igjen.

Hva betyr C2 og hvorfor skjedde det?

Takk for svar.


Feilmelding C2 på Meaco DD8L Zambezi betyr at avfukteren går varm. Dette skyldes at maskinen får for lite kjøling. Dette er som regel en kombinasjon av flere uheldige omstendigheter:

  • Apparatet står med luftinntaket for nærme veggen – flytt avfukteren litt unna veggen
  • Luftfilteret er ikke helt rent – ta luftfilteret av og støvsug begge sier, forsøk også å støvsuge inni apparatet
  • Luftspjeldet som styrer luftstrømmen begrenser luftstrømmen for mye – la spjeldet blåse mest mulig rett opp, ikke bruk funksjonen for å blåse fremover

En, to eller tre av disse i kombinasjon gjør at det går for lite luft gjennom maskinen, og at den da får for lite kjøling. For å beskytte seg selv slår den seg av og viser feilmelding C2.

Flere feil

Se oversikt over flere feilkilder her.

Om Meaco og ettermarked

Meaco er en britisk produsent av luftavfuktere. Bedrer Inneklima AS i Sandefjord representerer Meaco i Norge, og har både avfuktere, tilbehør og filter på lager. Verksted er også tilgjengelig dersom du trenger fagkyndig reparasjon av din Meavc avfukter.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *