Elektronikkbransjen om Meaco

Vi har tidligere skrevet om den fantastiske innsatsen Meaco gjør for å hjelpe den afrikanske elefanten, og gjøre verden til et bedre sted.

Nå har også fagbladet Elektronikkbransjen også omtalt saken:

Elektronikkbransjen skriver om Meaco og Bedre Inneklima

Stiftelsen Elektronikkbransjen er en bransjeforening for forbrukerelektronikk i Norge. Medlemsbedriftene er importører, produsenter, distributører, kjeder, nettaktører, forhandlere, tjenesteleverandører og verksteder i alle kategorier og ledd av næringskjeden, og dette setter den norske bransjen i en særstilling sammenlignet med andre land.

Stiftelsen Elektronikkbransjen gir jevnlig ut et magasin som omtaler nyheter i elektronikkbransjen. Dette er nye produkter, nye ansatte i bedriftene og ellers det som er av interesse for alle dem som jobber med hjemmeelektro. Nyheten om at Meaco donerer deler av sin omsetning og overskudd med David Shepherd Wildlife Foundation er en interessant nyhet for alle i bransjen, spesielt for alle dem som er forhandlere for Meacos produkter.

Elektronikkbransjen har også tidligere skrevet om Meaco og Bedre inneklima AS. 

Meaco er en britisk produsent av produkter for et bedre inneklima. I tillegg til å hjelpe sine kunder til å få et bedre liv og bedre helse ønsker Meaco også å hjelpe naturen og det ytre miljø. Meaco støtter flere aktører, både innen idrett og natur. For luftavfukteren Meaco DD8L Zambezi går en fast andel av salgsprisen direkte til å hjelpe elefanten.

Vi takker alle som har kjøpt et produkt fra Meaco, og vi håper du legger merke til at det hjelper, både deg der hjemme og naturen der ute.

Meacos produkter kan du kjøpe hos en rekke forhandlere, både innenfor og utenfor Elektronikkbransjens medlemmer. Oppsøk gjerne din nærmeste Euronicsbutikk og fortell dem at du er glad for deres samarbeid med Meaco og deres felles innsats for å gjøre verden til et bedre sted.

225.000 kroner en mye penger, men vi slutter ikke her. Ordningen fortsetter så lenge det blir solgt Zambezi avfuktere, og vi regner med flere slike utbetalinger og omtaler i tiden fremover. 

Takk for at du hjelper oss å hjelpe andre!

David Shepherd Wildlife Foundation får 225000 kroner fra Meaco