Ny adresse fra 1. august 2017

Bedre Inneklima AS får ny adresse 1. august 2017.

Ny adresse er:
Bedre Inneklima AS
Pindsleveien 8B
3221 Sandefjord, Norge
Telefon: (0047) 33 47 01 00
Se kart nedenfor.

Siden slutten av 2013 har Bedre Inneklima hatt tilholdssted i Bekkeveien 3, på Kastet i Sandefjord. Dette har fungert veldig bra, men selskapet har vokst betydelig siden den gang. Vi har leid større og større del av bygningen etterhvert som omsetningen har økt. Nå i 2017 har vi innsett at vi har vokst ut av disse lokalene, og må derfor flytte.

Fra 1. august 2017 driver vi fra Pindsle i Sandefjord. Dette er et industri- og handelsområde som ligger like utenfor Sandefjord. Her ligger vi nærme E-18, så det er enkelt for deg å besøke oss. Vi har gode muligheter for parkering om du kommer på besøk. Området på Pindsle er veldig variert. Her er produksjonsindustri som for eksempel Kumera, her er handel som Biltema, Elkjøp og Power, her er bilforretninger for Volvo og Toyota, og her er dagligvareforretninger som Rema 1000 og Meny.

Den første tiden i nye lokaler blir vi nok ganske opptatt med å komme oss på plass, men fra midten av august kan du gjerne komme og besøke oss. Det er fint om du ringer og avtaler tid på forhånd. Skal du bare en kort visitt innom eller bare hente eller levere noe, så kommer du gjerne uanmeldt. Vi er på plass alle hverdager fra klokken 0800 til klokken 1600. Kommer du utenfor dette må du avtale spesielt, så er det mulig vi kan tilpasse oss.

Her finner du oss:
Ny adresse for Bedre Inneklima Pindsleveien 8B Sandefjord 2017

Bedre Inneklima AS er en grossist som selger sine varer gjennom en rekke forhandlere i hele landet. For å gi deg den beste kunnskap og kompetanse, og for å sikre at du gjør et riktig valg ønsker vi å selge våre varer gjennom faghandlere som har greie på de de jobber med. Våre produkter selges gjennom byggevarehus som CarlsenFritzøe, Byggmakker og Optimera / Monter. Du kan også finne våre produkter hos faghandler som Seatronic og BestMarin, og hos en rekke butikker hos Euronics.

Bedre Inneklima AS er norsk og nordisk representant for en rekke kjente merkevarer. Vi importerer, lagerfører og selger merker som Meaco, LifeAir, Air Naturel, Arida og Bissell.

Ta gjerne kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Bedre Inneklima flytter til Pindsle august 2017