Ny ansatt hos Bedre Inneklima

Bedre Inneklima AS i Sandefjord fortsetter veksten. Firmaet opplever en stor etterspørsel etter produkter som luftavfukter og luftrenser.

1. mars 2017 begynte Rune Thomassen å jobbe hos Bedre Inneklima AS. Rune skal jobbe som selger i Midtnorge og Nordnorge. Han bor i Trondhjem, og har kontor der. Dette gjør at Bedre Inneklima kan betjene sine kunder i Trøndelag og nordover på en mye bedre måte.

Rune Thomassen Bedre Inneklima AS
Bildet viser Rune Thomassen, ny mann hos Bedre Inneklima AS

Markedssjef Jon Bjåen forteller at Bedre Inneklima AS har mange forhandlere i dette området, og at det er en stor fordel at firmaet nå har en lokal representant. Norge er et stort land der det er dyrt å reise, og lokale representanter gjør at man kan komme mye tettere på kundene. Det setter kundene stor pris på.

Rune har lang erfaring med salg til forhandlere. Han har blant annet jobbet mange år i et annet Sandefjordsselskap, som omreisende selger for malingsprodusenten Jotun. Rune skal nå besøke de samme kundene, da både Jotun og Bedre Inneklima selger sine produkter gjennom norsk byggevarehandel. Mange av forhandlerne sier de gleder seg til å få besøk av Rune, fordi de kjenner ham fra før og vet at han er en mann de kan stole på.

Opplæring av forhandlere
Arbeidsoppgavene til Rune Thomassen er å betjene kundene i sitt område. Typiske ting da er å besøke forhandlerne for å gi dem opplæring i produktene. Det finnes mange forskjellige avfuktere, og det beste resultatet får sluttkunden dersom det velges riktig avfukter til riktig bruk. For at forhandleren skal kunne gi best mulig råd til sluttkunden, så må de ha best mulig kompetanse. Runes oppgave blir å gi forhandlerne den kompetanse og hjelp de behøver. Rune vil derfor gi dem opplæring i butikk, han vil delta på arrangementer som "guttas kveld" og "damenes aften". Bedre Inneklima selger også proffe avfuktere, så han vil også delta på frokostmøter for byggmestre og entreprenører.

Kontor i Trondhjem, lager i Sandefjord
Rune Thomassen vil arbeide ut fra et avdelingskontor i Trondhjem. Lageret ligger fortsatt i Sandefjord. Bedre Inneklima drifter selv sitt eget lager, og ser på det som den beste løsningen. Daglig leder Jarle Karlsrud sier at de flere ganger har vurdertå outsource lageret, men at de har valgt å ikke gjøre det. Det å selv drifte sitt eget lager gir oss korte responstider og bedre service. Ringer det noen klokken 13 med en spesiell ordre, så kan vi pakke og spesialtilpasse en leveranse og får det sendt kl 14 samme dag. Det er en service kundene setter stor pris på.

Flere typer kunder
Bedre Inneklima AS selger sine produkter gjennom flere typer forhandlere. Rune Thomassen er godt kjent med byggevarehandelen, og i tillegg må han nå lære seg bransjen for hjemmeelektro. Bedre Inneklima selger også gjennom butikken i Euronicskjeden, og det er flere av dem i hans distrikt. Dette er kunder som har blitt litt stemoderlig betjent i det siste, men som nå får en dyktig å kompetent mann å forholde seg til.

Både lystbåter og yrkesbåter har ofte en avfukter ombord, så Rune må også lære seg det markedet. Bedre Inneklima samarbeider med kjeden BestMarin, og de har flere butikker langs kysten på vestlandet og nordover. 

I Sandefjord for opplæring
Bedre Inneklima AS er en faghandel. De selger ikke bare kvalitetsprodukter, men fokuserer også mye på sin kompetanse. Den første tiden er derfor Rune på besøk i Sandefjord for å lære seg mest mulig om produktene og måten firmaet jobber på. Han setter stor pris på kulturen på arbeidsplassen, og den klare strategien firmaet jobber etter.

Ønsker du mer informasjon om Rune eller bedre Inneklima, så er du velkommen til å kontakte dem. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Kontaktinformasjon:
- Rune Thomassen, Salgsansvarlig for Midtnorge og Nordnorge: Direkte: 469 74 466
- Jon Bjåen, Markedsansvarlig, Direkte: 969 05 288
- Jarle Karlsrud, Daglig leder, Direkte: 950 41 135
- Hovedkontor og lager i Sandefjord: Telefon 33 47 01 00

Rune Thomassen nyansatt hos Bedre Inneklima
Bildet viser Rune Thomassen og Even H. Jakobsen på opplæring i Sandefjord.

Om Bedre Inneklima AS
Bedre Inneklima AS ble etablert i 2006, med utgangspunkt i et enkeltmannsforetak fra 2003. I 2010 kom Bedre Inneklima AS i kontakt med den britiske avfukterprodusenten Meaco. Siden den gang har det blitt utviklet et langt og fruktbart samarbeid mellom Bedre Inneklima i Sandefjord og Meaco (UK) i Storbrittannia. De siste årene har veksten vært formidabel. Bedre Inneklima AS ble gaselle nr 3 i Vestfold, en kåring utført av Dagens Næringsliv. Bedre Inneklima AS holder til i Bekkeveien 3 i Sandefjord, og jobber i hele Norden. Både Norge, Sverige og Danmark er deres hjemmemarked.Fra 1. mars 2017 er det fem personer som jobber hos Bedre Inneklima.

Bildet viser Rune Thomassen, ny mann hos Bedre Inneklima AS
Rune Thomassen, selger for Bedre Inneklima AS i midt- og nordnorge fra 1. mars 2017.

08-03-2018 JK