Nye avfuktere for båtfolket

Bedre Inneklima AS lanserer nye avfuktere!

Det startet med Meaco DD8L.
Bedre Inneklima i Sandefjord er importøren av Meaco avfuktere. Meaco DD8L Standard har lenge vært båtfolkets favoritt, og har blitt solgt i tusentalls til norske båtfolk de siste årene.

Mange båtfolk har funnet ut hvor bra det er å ha det tørt i båten. Det gir mer komfort, tørre puter og tørt sengetøy. I tillegg blir det mindre korrosjon og tæring, både på metaller, det elektriske anlegget og på treverket ombord.

For mange har avfukter i båt blitt uunnværlig. Mange har også ønsket seg en avfukter som kan stå fast mntert i båten, og gjerne skjult. For noen år siden startet Bedre Inneklima AS produksjon av festebraketter for Meaco DD8L, men de så også at det var et behov for en mer "proff" løsning. Den løsningen har nå kommet!

Våren 2017 lanserer Bedre Inneklima sine nye avfuktere for båt.
De nye avfukterne blir lansert under Bedre Inneklima sitt egne varemerke, Arida. Det er en serie med avfuktere som lenge har blitt brukt i det profesjonelle markedet, for byggmestere, skadesanering og utleie. Les mer om Arida her.

Den nye avfukteren kommer i to størrelser, 8 liter pr døgn (som Meaco DD8L) og 12 liter pr døgn. De to versjonene er:

Avfukterne er spesielt utviklet for bruk i båt, og det er mange smarte finesser som båtfolket i Norge setter stor pris på. Dette er ting som:

  • innebygget hygrostat
  • fleksible slanger som gjør at avfukteren kan tilpasses standarder i båtbransjen
  • lavt strømforbruk
  • lavt lydnivå
  • enkel montasje
  • liten størrelse, og enkel å montere
  • mulighet for å sirkulere luften selv når maskinen ikke tørker

Avfukteren selges gjennom ledende båtbutikker over hele landet. Ta kontakt med Seatronic eller din nærmeste BestMarinbutikk, så vil de hjelpe deg videre.

Har du spørsmål angående dette, eller andre ting relatert til avfukting av båter, hytter og hus, så kontakt oss gjerne på telefon 33 47 01 00.