LifeAir etableres i Norge

Januar 2017:
LifeAir AB velger Bedre Inneklima AS som sin distributør i Norge.

LifeAir AB er et svensk selskap som produserer unike luftrensere for moderne hjem. Dette er luftrensere som bruker ny teknologi til å rense luften uten bruk av tradisjonelle luftfilter. Effekten er veldig god, og på en helt lydløs måte renses luften for partikler som er mindre enn det et standard HEPA-filter klarer å fange.

LifeAir jobber med renere og sunnere luft, og bare det. Det er det de elsker og er spesialister på.

Som et ungt og raskt voksende svensk selskap, utfordrer LifeAir de etablerte selskapene med sine gamle, konvensjonelle produkter og tradisjonelle tankesett. LifeAir bruker ny teknologi som i lengden er både bedre og billigere for brukeren.

Frem til 2016 het selskapet LightAir, men har nå endret navn til LifeAir, både for selskapet og produktene.

I november 2016 ble LifeAir solgt til Ascenditur AB. Dette gjør at LifeAir nå har mulighet til å vokse enda raskere og rense enda mer av luften i verdens byer. LifeAir er tilgjengelig over store deler av verden.

I januar 2017 valgte LifeAir Bedre Inneklima AS som sin distributør i Norge. Bedre Inneklima AS er en faghandel med god kompetanse innen luftrensing, og LightAirs produkter passer veldig godt inn i produktporteføljen hos Bedre Inneklima.

For LifeAir er det viktig å ha distributører som forstår produktet og som forstår problemene produktet skal løse. LifeAir ønsker å gi brukerne en renere luft og et bedre liv. Bedre Inneklima AS i Sandefjord tenker på samme måte, og er derfor den riktige partner for LifeAir AB.

"Vi ser det som en fordel at Bedre Inneklima AS også har andre luftrensere. Da opparbeider de seg en kompetanse som vi alle kan dra nytte av"
Henrik Didriksson
Nordic sales manager hos LifeAir AB

LifeAir samarbeider med Bedre Inneklima i NorgeBildet viser Even Jakobsen, Daniel Jakobsen, Henrik Didrikson (LifeAir), og Jarle Karlsrud
på produktopplæring hos Bedre Inneklima i Sandefjord.

Bedre Inneklima AS har allerede LifeAirs produkter på lager, og de vil etterhvert bli tilgjengelige hos mange av selskapets forhandlere.

Ønsker du mer informasjon om produktene, eller om mulighetene for å selge produktene i din butikk, så kontakt Bedre Inneklima på telefon 33 47 01 00.

KLIKK HER for å se produktene fra LifeAir AB.

Publisert 12-01-2017 JK