Gode grunner til å gå på jobb

Gode grunner til å gå på jobb hver dag!

Året 2016 nærmer seg slutten.
Vi sitter på årets siste arbeidsdag og tenker på hvorfor vi går på jobb hver dag hos Bedre Inneklima AS? Som alle andre her i Norge går vi på jobb hver dag for å tjene penger til livets opphold, men for oss gir jobben faktisk mer mening enn som så:

Vi gir folk et bedre liv!
Vår visjon er ikke bare å tjene penger. Vår visjon er å gi våre kunder et bedre liv. Det føler vi absolutt at vi gjør. Vi er veldig glade for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Det er stadig folk ringer inn og forteller oss at våre produkter hjelper dem i hverdagen. ”Nå har jeg endelig kunnet begynne å bruke kjelleren, etter at jeg satte inn en luftavfukter fra Meaco!” er en gjenganger av tilbakemedlingene. Andre sier at ”Luften hjemme er blitt så mye bedre etter at jeg satte inn en luftrenser!”. Vi får også mange tilbakemeldinger om at folk sover bedre med luftrenseren Airvax.

Dette er tilbakemeldinger vi setter stor pris på å få. Det gleder oss veldig at våre kunder får et bedre liv av våre produkter, og det gir oss en ekstra motivasjon til å gå på jobb hver dag.

Kundene våre hjelper oss frem!
Uten våre kunder hadde vi ikke vært her. Vi har veldig mange hyggelige og dyktige forhandlere, og flere har vært med oss i mange år. Vi har et utrolig godt samarbeid med dem, og det er alltid hyggelig når de ringer oss eller vi besøker dem. Vi er veldig mye på besøk hos våre forhandlere, for å gi dem opplæring i bruken av våre produkter. Vi ser da at vi hjelper sluttkunden til å få et bedre inneklima, og vi hjelper forhandleren til å få en bedre butikk. Slike kundebesøk er ikke en slitsom selger som skal prakke på butikken mest mulig, men det er et samarbeid mellom forhandler og leverandør om å tilby det beste for sluttkunden. Det gjør at vi samarbeider godt, og at ingen vinner før alle vinner.

Firmaet Bedre Inneklima AS har vokst raskt, og det har pressen og lokalbefolkningen i Sandefjord lagt merke til. Bedre Inneklima AS kom på tredjeplass i DNs kåring av gaseller i Vestfold. Det er ikke lenge siden dette firmaet var en hobby i kjelleren. Nå er det en ulltids arbeidsplass for fire personer. Hvorfor forteller jeg dette? Like før jul fikk vi besøk av en person som hadde en Meaco luftavfukter. Den hade gått i stykker, og han ville ha den reparert. Det fikset vi på strak arm, og kunden fikk en kopp kaffe mens han ventet. ”Denne avfukteren kjøpte jeg av deg da du satt i kjelleren”, fortalte kunden meg. Videre fortalte han at han syntes det var moro at det hadde gått så bra for oss, og at han som kunde følte at han hadde tatt del i suksessen siden han kjøpte avfukter av oss. Det har han jo helt rett i, og vi takker både ham og alle andre kunder og forhandlere som har hjulpet oss frem de siste årene. Vi skylder dere alle en stor takk, og vi kommer til å hjelpe dere også så godt vi kan i årene som kommer.

Tilsvarende historier hører vi fra våre forhandlere. ”Vi kan kjøpe tilsvarende produkter et annet sted” sier de. ”Vi kan få bedre priser hos dine konkurenter” sier de. ”Vi har innkjøpsavtaler med de store og etablerte konkurentene deres” sier de, før de fortsetter ”men vi velger å handle hos dere likevel, for der fungerer alt så bra.”

Vi har alltid fokusert på å ha de beste produktene, den beste kompetansen, den beste servicen, de korteste leveringstidene og den beste reklamasjonsbehandlingen det er mulig å gi. Vi strekker oss alltid litt lenger, og ringer det en kunde med et problem står vi på hodet for å gjøre ham fornøyd. Hvorfor gjør vi dette? Det er fordi vi får så gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Hyggelige tilbakemeldinger fra kundene våre gjør at vi blir enda mer motivert for å gjøre det enda bedre. Alle vinner!

Vi gjør verden til et bedre sted!
Bedre inneklima hos våre sluttkunder og bedre butikk hos vår forhandlere er en vinn-vinn-situasjon for alle. Likevel strekker vi oss enda lenger! Vi gjør verden til et bedre sted også. I samarbeid med Meaco (UK) støtter vi foreningen David Shepherd Wildlife Foundation. De jobber for utrydningstruede dyr, og vi støtter spesielt kampen for den afrikanske elefanten. Kjøper du en Meaco Zambezi så er du også med å hjelper til.

I 2016 har vi i tillegg støttet den norske foreningen ”La Humla Suse”. De jobber for å sikre humlenes kår i Norge. Det er viktig, både for humlene og for oss mennesker. I tillegg gir det en ekstra mening til vår hverdag på jobben.

Nå er 2016 slutt, og vi kan se tilbake på mange fantastiske dager på jobb, sammen med utrolig hyggelige kolleger, fantastiske forhandlere, fornøyde og entusiastiske sluttkunder og et bidrag til en bedre verden. Snart begynner 2017, og vi er kjempemotivert til å gjøre en enda bedre jobb da, og gi et enda bedre liv til enda flere mennesker og dyr.

Godt nytt år!
Hilsen alle oss hos Bedre Inneklima AS

Sosialt engasjement for elefantenSosialt engasjement for humla