Air Naturel etableres i Norge

Air Naturel er en fransk produsent av produkter for et bedre inneklima. Vinteren 2016 etablerer Air Naturel seg i Norden, og de har valgt Bedre Inneklima AS som sin samarbeidspartner.

Air Naturel ble opprettet i 2006 for å finne en løsning på et stort problem i vår verden, nemlig luftkvaliteten innendørs. Vi tilbringer 90% av vår tid inne, på kontoret, hjemme, i bilen ... Luften er i økende grad forurenset. Oppgaven er derfor å finne innovative og effektive løsninger for å bedre luftkvaliteten. Våre behov er helt forskjellige avhengig av miljøet, og det er ingen "magisk løsning" eller "quick fix". Det er mange forskjellige problemstillinger, og det er grunnen til at Air Naturel jobber med alle segmenter av luftforbedring: luftrenser, luftfukter, luftavfukter, aromaterapi, vifte, varmeovner, klimaanlegg og så videre.

Air Naturel har hovedkontor i Frankrikes hovedstad Paris, og har et nært samarbeid med både Meaco, Dantherm og Stadler Form. Air Naturel jobber med en lang rekke produkter som gjør ditt inneklima bedre. Etter ti års suksess i Frankrike begynner Air Naturel nå å lansere sine produkter i andre land, og de ser på Bedre Inneklima AS som en god samarbeidspartner i Norden.

"Vi vurderte flere kandidater da vi ønsket å ekspandere utenfor Frankrike. Bedre Inneklima i Norge ble den naturlige samarbeidspartneren. Firmaet har lang erfaring med produkter for inneklima, og er ikke bare en salgsorganisasjon men også en organisasjon som fokuserer på kompetanse og førsteklasses kundeservice. Vi har derfor stor tro på samarbeidet med Bedre Inneklima AS"

Nicolas Plante Air Naturel
Nicolas Planté

CEO - Directeur Général, Air Naturel

Tørr luft i nordisk vinter
Air Naturel starter opp i Norden om vinteren, og det er derfor naturlig at luftfuktere er de første produktene ut. Den nordiske vinteren gir veldig tørr luft innendørs. Markedet tok godt imot produktene, og enkelte modeller ble raskt utsolgt. Spesielt gjennom HL-butikken (Huseiernes Landsforbund) gikk salget raskt unna. Air Naturel skal gjøre luften bedre, men de ønsker også å gjøre livet enklere for folk. Air Naturel har derfor kommet med løsningen "HygroSmart". Dette er en patentert teknologi som gjør at fuktigheten i rommet holdes på et riktig nivå, uten at brukeren behøver å ta stilling til avanserte innstillinger.

Flere produkter følger
Suksessen med luftfukterne følges opp av luftrensere. I løpet av vinteren lanseres luftrenserne fra Air Naturel. Disse beskytter folk som bor i byer fra den farlige forurensningen fra trafikken, og de hjelper allergikere mot plagene som kommer når pollensesongen starter til våren.

To sterke partnere
Air Naturel og Bedre Inneklima AS er to sterke partnere som sammen ønsker å gi nordmenn, svensker og dansker et bedre liv. Bedre Inneklima AS kom på tredjeplass på listen over Gasellebedrifter i Vestfold i 2016. Dette kommer ikke gratis. Det er hard og målrettet innsats for å bedre folks liv som ligger bak, og dette har Air Naturel lagt merke til. Begge parter ser derfor gode synnergieffekter i dette samarbeidet.

Se produktene fra Air Naturel her.

 Air Naturel i Norge

 

Publisert desember 2016.
Ønsker du mer informasjon om Air Naturel eller Bedre Inneklima AS i Sandefjord, så kontakt Jarle Karlsrud på telefon 950 41 135.