Meaco kan kjøpes hos Optimera

Meaco luftavfuktere er nå tilgjengelig hos Optimera og alle dere butikker i kjedene Optimera, Monter og Byggi.

Bedre Inneklima AS har en stund levert Meacos avfuktere til Byggmakker, Carlsen Fritzøe og andre byggevarehus. Sommeren 2016 inngikk Bedre Inneklima også en avtale med Optimera, slik at Meacos avfuktere er tilgjengelig også i deres butikker.

Dette gjør at butikkene i kjedene Optimera, Optimera Proff, Monter og Byggi får tilgang på meget gode, effektive og energivennlige luftavfuktere fra Meaco. Dette er noe Optimera har manglet i det siste, og nå kan kjeden tilby et godt utvalg avfuktere til glede for sine trofaste kunder.

Også for Bedre Inneklima AS er dette en god nyhet:
"Avtalen med Optimera/Monter gjør at våre produkter blir tilgjengelig for våre kunder i butikker som satser på kvalitet og kunnskap. En god merkevare som Meaco bør selges gjennom gode forhandlere som har god kompetanse. Dette er en bra avtale for alle parter." - sier Jarle Karlsrud, Daglig leder hos Bedre Inneklima AS

Også avisene interesserer seg for denne saken.
Avtalen har blitt lagt merke til også utenfor kontorene til Optimera og Bedre Inneklima. Vestfoldavisene både på nett og på papir har skrevet om saken.

Bedre Inneklima AS i Vestviken 24 august 2016

Meaco luftavfuktere sendes ut til de forskjellige butikkene i løpet av høsten 2016. Det kan derfor ta noe tid innen alle butikkene har avfukterne på hylla lokalt. Savner du Meacos avfuktere hos din lokale Optimera / Monter / Byggi så tar du bare kontakt med dem og ber dem bestille det fra Bedre Inneklima. Da skal varene være på plass i løpet av noen få dager.

Om Optimera:
Optimera er Norges største aktør innen distribusjon og salg av byggevarer, trelast og interiør med 152 butikker, over 1900 ansatte og over 7 milliarder kroner i omsetning. Kjeden driver utsalgsstedene Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Byggi.

Om Bedre Inneklima AS:
Bedre Inneklima AS er Norges ledende grossist av luftavfuktere, luftrensere og luftfuktere, både til proff og privat bruk. Bedre Inneklima AS har forhandlere over hele landet. Omsetningen i 2015 var på 13,5 millioner kroner. Pressekontakt er markedssjef Jon Bjåen, tlf 969 05 288.

Om Meaco:
Meaco (UK) Ltd er en britisk produsent av produkter for bedre inneklima. Meaco har de siste årene vunnet flere tester med sine produkter. Meaco ble etablert i 1991, og har etablert seg som Europas ledende produsent av luftavfuktere, både for privat bruk og for profesjonell bruk. Bedre Inneklima og Meaco stiller ut på messen IFA i Berlin for første gang i 2016.

JK 18-08-2016