Meaco best i test hos klikk.no

Klikk.no testet 9 luftavfuktere i september 2015. Meaco 20L Platinum ble best i test.

Klikk.no skriver at Meaco 20L Platinum er testens suverene vinner, med god kapasitet og lavt strømforbruk. Avfukteren er testet samen med andre anerkjente avfuktere, som Woods og Mitsubishi

For oss er det veldig moro å se at det møysommelige arbeidet med å lage verdens beste avfuktere endelig begynner å gi resultater. Hos Meaco er det fortsatt ingeniørene som er med på å lage avfuktere og ikke bare økonomene. Ofte blir slike maskiner laget så billig som mulig. Hos Meaco lages avfukterne så teknisk bra som mulig. Det gjør at de ofte koster noe mer enn andre avfuktere, men man får som regel det man betaler for, noe denne testen tydelig viser.

Meaco 20L Platinum har mange gode egenskaper, men de viktigste er det lave strømforbruket og muligheten for å sette HEPA-filter i maskinen. Direktøren for Meaco (UK) Ltd forklarer det lave strømforbruket slik: "For å kunne oppnå et så lavt strømforbruk var vi avhenig av å bruke de beste komponentene som er tilgjengelig. Vi var også avhengige av å bruke et litt større kabinett enn våre konkurenter, slik at kjølemediet kan sirkulere på en effektiv måte. Komponenter av en slik kvalitet koser noe mer, men dette gir brukeren lavere strømregning og lengre levetid på avfukteren." 

Les testen av Meaco 20L Platinum her.
Les testen av alle avfukterne her.

JK 20-09-2015