Støtte til gode formål

Bedre Inneklima AS ønsker å gi deg et bedre liv ved å gi deg et bedre inneklima. I tillegg til dette ønsker vi å bidra til en bedre verden.

Av den grunn støtter vi dem som hjelper til å gjøre verden bedre. Vi hjelper organisasjonen La Humla Suse.

Bedre Inneklima AS er i godt selskap. I tillegg til oss får La Humla Suse støtte fra blant annet  Bess Jahres Fond, Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Fylkesmannen i Østfold og Miljødirektoratet Les mer om dette her.

Støtten er økonomisk, og gis til foreningen uten vilkår eller føringer. La Humla Suse er en idealistisk forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Foreningen sprer kunnskap, gjennomfører aktiviteter og verver humlevenner for å sikre humlenes levekår i Norge, og for å øke humlebestanden i Norge. Humler er viktige for polineringen av en rekke planter, og en god humlebestand er viktig for sikre biologisk mangfold og for matproduksjonen for oss mennesker.

Vi oppfordrer alle vår kunder til å melde seg inn i La Humla Suse. Les mer om medlemsskap her.

I tillegg til dette støtter vi også den britiske organisasjonen David Shepherd Wildlife Foundation. Dette er en liten, effektiv veldedighet finansiering viktige prosjekter i Afrika og Asia som arbeider for å redde kritisk truede pattedyr i naturen. For hver gang vi selger en Meaco DD8L Zambezi går det 25 kroner til David Shepherd Wildlife Foundation.


JK 07-07-2016