Messen IFA Berlin i September

Møt oss på IFA i Berlin 2. til 7. september - Hall 9, Stand 131

IFA er verdens største og viktigste messe for forbrukerelektronikk. Meaco stiller ut på årets IFA-messe for første gang.

Messen foregår i Berlin 2. til 9. september 2016. Messen er viktig for de fleste aktører innen hjemmeelektro. Innkjøpere fra de store kjedene som Euronics, Elkjøp og Expert er der for å se hvilke produkter de skal satse på fremover. Selgerne i elektrobutikkene er der for å se hva som skjer i bransjen og for å holde seg oppdatert. Leverandørene er der for å vise seg frem og for å vise nyheter og innovasjoner.

Både Bedre Inneklima AS og Meaco (UK) Ltd er å treffe på messen hele uken.

Meaco (UK) Ltd er en av Europas ledende leverandører av produkter for et bedre inneklima. Meaco har drevet med dette i 25 år, men det er først de siste 10 årene Meaco har drevet med eksport av luftavfuktere. Meaco vet virkelig hva de driver med, og de har tatt markedet med storm. Fra å være en nesten ukjent aktør for bare noen få år siden har Meaco nå blitt en vesentlig aktør innen inneklima. Meaco har vunnet en rekke tester i både norske og utenlandske magasiner de siste årene. 2016 blir Meacos første år som utstiller på IFA, og det viser at Meaco nå tar ett skritt opp som stor anerkjent leverandør på det europeiske markedet.

Bedre Inneklima AS er Meacos distributør for Norge, Sverige og Danmark. Bedre Inneklima har jobbet med salg og distribusjon i 10 år, men det er først etter at samarbeidet med Meaco kom igang at firmaet virkelig ekspanderte. Bedre Inneklima AS har opplevd en kraftig vekst de siste årene takket være Meacos suksessfulle luftavfuktere, luftrenser og luftfuktere.

Bedre Inneklima AS vil være representert på Meacos stand på IFA i Berlin hele uken. Kom gjerne innom for en prat. Tiden på en slik messe kan være knapp, så vi kan gjerne avtale et tidspunkt på forhånd. Vi snakker gjerne med deg som er innkjøper, du som driver butikk eller du som jobber i butikk. Vi har alltid noe å lære av hverandre. Er du en kunde som bruker maskinene våre vil vi gjerne snakke med deg også. Tilbakemeldinger fra markedet er alltid viktig!

Vi er på IFA i Berlin 2. til 7. september - Hall 9, Stand 131. Når er du der?

 

JK 07-07-2016