Sosialt engasjement

Sosialt engasjement hos Bedre Inneklima AS:

Vi vil gi deg et bedre inneklima, og det jobber vi med hver eneste dag. I tillegg til dette ønsker vi å gjøre verden til et bedre sted. Vi støtter derfor flere organisasjoner som skal gjøre verden bedre.

 


David Shepherd Wildlife Foundation:
David Shepherd Wildlife Foundation er en liten og effektiv veldedig organisasjon som finansierer og drifter viktige prosjekter i Afrika og Asia. Organisasjonen jobber med å redde kritisk truede pattedyr i naturen. Meaco og Bedre Inneklima støtter spesielt arbeidet med å hjelpe foreldreløse elefanter. Meacos nye avfukter, DD8L Zambezi, som kom i 2016 er knyttet opp mot dette samarbeidet. Meaco DD8L Zambezi har bilde av en elefant på displayet, og er den avfukteren som er kjent som "den med elefanten".

David Shepherd Wildlife Foundation får et beløp pr solgte avfukter av typen Meaco DD8L Zambezi. Les mer om organisasjonen her. Ønsker du å se hvilke andre selskaper som støtter denne organisasjonen, så finner du det her.

 


La humla suse:

La Humla Suse er en ideell forening som jobber for å bedre humlernes forhold i Norge. Foreningen støtte av landets fremste humleeksperter, og av engasjerte stttespilelre som Bedre Inneklima AS. Foreningen sprer kunnskap om humler, og gjennomfører aktiviteter for å bedre de viktige humlenes vilkår i Norge.

Foreningens mål er å:
- sikre humlenes levekår i Norge
- bidra til økt/stabil bestand for humlearter i Norge
- øke bevisstheten og kunnskapen om humlenes behov

Les mer om foreningen her.

Bedre Inneklima AS støtter foreningen med en andel av deres omsetning.