Fri support - i alle kanaler !

Du har fri support alle hverdager!

Hos Bedre Inneklima AS har du gratis support hver eneste virkedag fra 0800 til 1600, enten du er kunde, forhandler eller kunde av våre forhandlere.

Gratis support alle hverdager Bedre Inneklima AS

Du velger selv hvordan du vil komme i kontakt med oss. Her er noen muligheter:

Telefon:
Ring oss på 33470100 alle hverdager fra 0800 til 1600. Vi tar telefonen hvis vi kan, og hvis ikke så ringer vi deg tilbake hvis du legger igjen en beskjed.

Mail / e-post:
Send oss en e-post på adressen -->kundeservice @ bedre-inneklima.no (NB: Skriv inn adressen selv). Vi svarer så raskt vi kan, og som regel i løpet av samme dag.

Kontaktskjema:
Du kan også bruke kontaktskjemaet som du finner her

Chat:
På vår nettside kn du også kontakte oss på chat. Du finner en oransje "boble" nederst i høyre hjørne. Om vi er tilgjengelige så svarer vi på chatten med en gang, men ofte er det endel pågang, og det er ikke alltid vi er pålogget. Hvis vi ikke er pålogget så opplys om din mailadresse eller telefonnummer, så tar vi kontakt så raskt vi kan. 

Pris:
Ved spørsmål om produktene vi selger på denne nettsiden er all support og rådgivning gratis. Ved spørsmål om konkurrerende produkter eller generelle spørsmål om ombygginger, konstruksjonsfeil eller andre inneklimarelaterte spørsmål som ligger på utsiden av det vi normalt driver med ber vi om forståelse for at vi ikke kan bruke mye tid på dette.

Hva med helger og ferie:
Våre ansatte er veldig dyktige og gjør hva som helst for å hjelpe deg, nesten når som helst. Likevel ber vi om forståelse for at vi må respektere at de skal ha kvelder og helger med famiien. Du må gjerne kontakte oss dgnet rundt, men utenfor kontortiden er det mulig vi ikke kan svare på telefonen.

I feriene vil vi ha redusert bemanning, men det er alltid noen på vakt, så du vil få svar, men det kan muligens ta noe legre tid.

Offisielle uttalelser: 
Fra tid til annen blir vi bedt om å komme med en ekspertuttalelse om inneklima. Dette kan være i saker der en huseier mener at en håndverker har gjort en feil, eller det kan være erstatningssaker etter en vannskade. Noen ganger er det boliger som er kjøpt og solgt med råteskader, dårlig inneklima, mugg og skadedyr. Vi ønsker å presisere at vi ikke uttaler oss offisielt i slike sammenhenger. Har du behov for uttalelser som skal brukes i en konflikt br du kontakte noen som har mer formell kompetanse enn oss, og som jobber med den slags. Vi kan komme med veldig generelle råd, men uten å se konkrete saker kan vi kkke gi bindende føringer, uttalelser eller råd i saker som dette. Vi ber om forståelse for at vi er en handelsbedrift med meget god kompetanse på produktene vi selger, men uten formell juridisk kompetanse som kan benyttes i slike saker.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord
   - din faghandel for inneklima!

Bedre Inneklima AS er din faghandel for inneklima

Visjon Bedre Inneklima AS