Avfukter for alle formål

Vinterhage

Kondens i vinterhage

Er du så heldig at du har en vinterhage, så vet du også at du gjerne har svært varierende temperatur her. Det er varmt når solen står på, mens det kan bli kjølig om natten. Da er det ikke så mye sol som varmer opp, og vinterhagen er ofte dårligere isolert enn resten av huset. Da faller temperaturen. I slike forhold anbefaler vi å benytte en avfukter med tørkerotor. Denne arbeider helt uavhengig av temperatur, og er like effektiv i 2 grader som i 20 grader. I tillegg avgir den en del varme mens den tørker, så den hjelper til med å holde temperaturen oppe om natten. Når temperaturen faller øker luftfuktigheten, og da starter avfukteren. Avfukteren fjerner fuktigheten og øker temperaturen. Dette gjør at du får mindre kondens i din vinterhage.

Bruk Meaco DD8L for å redusere kondens i vinterhage. Meaco DD8L Standard er god nok for de fleste her, men ønsker du deg flere funksjoner bør du se på Meaco DD8L Zambezi. Da får du ting som tidsur, skjerm som viser temperatur og fuktighet samt kraftig ionisering som reduserer lukt.

Les mer her

Vil du lese om samme tema hos produsenten Meaco, så finner du det her (engelsk).

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *