Test og omtale

Vifte best i test. MeacoFan 1056

Vifte Best i Test hos Forbrukerliv.no

Hvilken vifte er best i test?

MeacoFan 1056 er testvinner hos Anbefaler for 2024.

Det korte svaret er: MeacoFan 1056. Det viser denne testen fra Forbrukerliv.no og en rekke andre tester fra inn- og utland.

MeacoFan 1056 er viften alle elsker

Viften MeacoFan 1056 er en stor suksess. Forbrukerliv.no skriver blant annet følgende:

MeacoFan 1056 vil være den beste viften for deg som leter etter en flott og stilig vifte i bordformat som kan fordele den kjølige luften i alle retninger.

Nøkkelordene for modellen er lavt strømforbruk, lavt støynivå og kraftig luftstrøm, og den er så liten at den er produsert til å bli plassert på bordet.

I tillegg er MeacoFan 1056 testvinner hos Anbefaler.com, som blant annet skriver at:

MeacoFan 1056 er kåret til testvinner blant de beste bordviftene på markedet. Den er ekstremt kraftig, den er stillegående blåser i flere retninger både til siden og opp- og ned. Dette gjør at den sirkulerer ut den varme luften som stiger mot taket og skaper et svalt og godt inneklima.

Også testvinner mange andre steder

Viften MeacoFan 1056 er testvinner hos en rekke magasiner og testinstitutter. Vi kan nevne noen eksempler:

T3 Magazine:

Arguably the best fan ever invented

Ideal Home:

One of the best room-cooling options out there

Which:

Best Buy

Forbrukerliv.no sier Meacofan 1056 er vifte best i test

Testen nevner blant annet følgende ting som argumenter for at denne viften er en testvinner:

 • Testvinner i test av vifter også hos mange andre
 • Eksklusiv utførelse og god kvalitet
 • Stillegående vifte – ideell til soverommet
 • Bordvifte med flott design
 • DC-teknologi for lavt strømforbruk

Andre tester av MeacoFan 1056

Det er mange som har testet viften MeacoFan 1056. Her er noen eksempler:

Tips-Test.no

Vår favoritt

GeekAnoids

I am a fan of this fan

Mer om vifter

Vifte også om vinteren

De fleste bruker vifte om sommeren for å kjøle seg ned. Visste du at mange også bruker vifte om vinteren? Fyrer du med ved så blir det veldig varmt der ovnen står. For å flytte den varmen dit du vil ha den, så kan du bruke en vifte for å blåse den varme luften dit.

Guide for å velge riktig

Her har vi laget en guide for å finne den riktige for deg.

AC vs DC

Hva betyr disse bokstavene? Dette er litt teknisk. AC betyr alternating currency, eller vekselstrøm. Det er sånn strøm du har i stikkontakten. DC betyr direct currency, eller likestrøm på norsk. Motoren til viften kan gå på vekselstrøm direkte, eller strømmen kan gjøres om i viften til likestrøm. Bruker man likestrøm (DC) så blir viften litt dyrere, men den bruker mindre strøm. Det vil si at du får tilbake prisforskjellen (og vel så det!) over tid. Motorer med likestrøm lager også mindre lyd. Vi anbefaler alltid å kjøpe en vifte med DC.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Kommentar fra leser:

 1. gm.stian sier:

  Nå ble jeg veldig positivt overrasket! Denne Meaco Fan 1056 må være det aller beste alternativet for den som vil ha en stillegående vifte på soverommet. På minste hastighet er vifta så og si lydløs. Jeg har lett i flere år etter en stillegående vifte og har hatt mange billigalernativer opp gjennom og blitt skuffet gang på gang.
  Til slutt og etter mange leste omtaler tenkte jeg at jeg skulle gi denne Meaco vifta en sjanse tross den var i overkant dyr, men jeg ble ikke skuffet. I stedet nesten glad for at jeg tok meg råd til denne. Det er rett og slett ei helt fantastisk vifte! Og nå skal vi endelig få sove godt med en vifte som kan rusle og gå hele natta uten å bli forstyrret.
  Eco-modusen virker også å være en flott funksjon. Endelig noe som fungerer slik det er ment å virke og akkurat på den måten produsenten reklamerer for.
  Ingen ulyder i det hele tatt, verken på vifte/motor og osileringen.

  Jeg ble så positivt overrasket at nå vurderer jeg rett og slett også Meaco Fan 1056p (gulvmodellen) til å ha på stua, så det er mye mulig den blir neste sommers investering.

  Noen ganger må du bare betale litt ekstra for kvalitet og kvalitetssikring av produkter.
  Hadde jeg i stedet lagt alle pengene jeg har brukt på vifter i løpet av årene og helle brukt de på denne vifta fra første stund hadde jeg rett og slett tjent på det.

  Anbefales på det sterkeste! Meaco vet hva de driver med og hva det dreier seg om.
  Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *