HMS: Bedre inneklima på jobben

Bedre Inneklima på treningssenter

inneklima treningssenter

God luftkvalitet på treningssenter er viktig!

Når du trener må du puste ren og trygg luft. I Norge foregår veldig mye trening innendørs. Der er vi tett sammen alle som trener, og senteret må sørge for ren og trygg luft. Driver du et senter, eller trener du på et senter? Les videre!

Fra vår samarbeidspartner BioZone Norge AS

Spredning av luftbårne sykdommer på treningssenter

Om du er syk skal du ikke gå på treningssenteret. Du vet det, men vet han ved siden av seg det? Og vet han i det hele tatt at han er syk, eller er det for tidlig i forløpet? Mange sykdommer spres via luftveiene. Det hjelper det ikke om folk er aldri så flinke til å vaske apparatene etter seg, om sykdom spres gjennom luften. Mange har blitt veldig oppmerksom på dette i tiden etter Covid-19, og mange senter har blitt flinkere. Nå må vi bare sørge for å holde rutinene ved like og passe på at det er luftrenser alle steder, og at luftfilter blir byttet når de skal byttes.

Bedre effekt med bedre luft

Du trener for å få en bedre kropp og bedre helse. Du spiser riktig og du drikker riktig. Passer du på at luften du puster mens du trener er riktig? Ventilasjonsanlegget gjør mye bra, men det fjerner ofte ikke de virkelig små partiklene, og det er de som er farlige. Mye av forurensningen kommer også fra innsiden, og det er viktig å bekjempe dette på innsiden. Bruk en luftrenser for å sørge for godt og trygt inneklima.

Hvilken luftrenser skal man bruke på treningssenter?

Vi har gode erfaringer med disse luftrenserene til bruk på treningssenter:

  • Arida Clean 600, som renser luften på mange forskjellige måter, og dermed er klar uansett hva som måtte være problemet hos deg
  • LIFAair LA 352 eller LA 502 som er store luftrensere i metall for bruk der de kan få litt juling

Arida Clean 600 luftrenser. aerOHeal® mot virus & bakterier

4.999,00 kr

På lager

Stor luftrenser for inntil 150 kvm med aerOHeal® rensesystem som fjerner virus og bakterier. Arida Clean 600 har app-tilkobling (WiFi) for hjemme-automatisering og fjernstyring. Dobbelt sett med HEPA filter og kullfilter, ionisering og en viftekapasitet på over 690 m3/time.

Flere måter å rense på

Mange bruker en frittstående luftrenser, som de modellene nevnt ovenfor. Andre ønsker et fastmontert anlegg. Vi samarbeider med BioZone Norge AS og kan levere flere typer luftrensesystemer enn det du finner i denne nettbutikken. Ta kontakt med oss om du ønsker en befaring eller et tilbud. Les mer om AirCare luftrensesystem.

Ren og trygg luft på trening er viktig

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *