Leilighet

Stille avfukter for leilighet

mest stille avfukter for leilighet

Meaco 10L-ABC er en stille avfukter for leilighet

Hvilken avfukter er best for en leilighet?

I leiligheter er det ofte for mye fukt. Dette gjør at det blir dårlig inneklima, at klærne bruker lang tid på å tørke og at det kan bli risiko for mugg og jordslag.

Det finnes løsninger for dette, og idag bør alle ha en avfukter for å kontrollere inneklimaet sitt. Det er mange avfuktere å velge blandt, så hvilken skal man velge?

Hva bør man tenke på når man skal kjøpe avfukter for leilighet?

 

  1. Lydnivå. I en leilighet så skal du bo veldig tett på din avfukter, og da er det viktig at den lager minst mulig lyd. Meaco ABC er den avfukteren som er mest stillegående, og derfor et godt valg. Skal du ha den i en vaskekjeller så betyr ikke lydnivået så mye, og du kan velge en kraftigere modell.
  2. Bruke lite strøm. Du ønsker selvfølgelig at din avfukter skal bruke minst mulig strøm. Dette er viktig både for din økonomi, men også for vårt felles miljø. Meaco ABC er en moderne avfukter laget spesielt for å bruke minst mulig strøm.
  3. Ta liten plass. I en leilighet er det ofte lite plass til rådighet. I en kjeller eller et enebolig med eget stort vaskerom betyr ikke plassen så mye, der kan du gjerne bruke en større avfukter.  I en liten leilighet derimot bør avfukteren være kompakt og lette å flytte på. Her er Meaco 10L-ABC et godt valg.

God pris

Gode avfuktere koster penger. Meaco 10L ABC er en god avfukter som har en fornuftig pris. Når man ser hvor mange som har kjøpt denne avfukteren og som er så fornøyde så forstår man at Meaco her har funnet den optimale mixen av god kvalitet til en fornuftig pris. Slå til nå og kjøp en av markedets mest stillegående avfukter til en god pris.

 

Meaco 10L-ABC er en god avfukter til leilighet

Hva sier andre om Meaco 10L-ABC?

ChooseDehumidifier.co.uk sier: “Very quiet and brilliant at room temperature”

Magasinet T3.com: “compact but super efficient”

Det norske anbefaler.com: “testvinner blant litt mindre avfuktere”