Tester og omtaler

Meaco er best i test mange ganger. Les Meacos gode testresultater og gode omtaler:

Meaco 20L Platinum Best i test 2017 

2017
Britiske Which jobber for konsumentenes beste. De tester alle slags produkter. I februar 2017 testet de luftavfuktere. Avfuktere med kompressor og med tørkerotor ble testet i samme test, ved både 25°C og ved 10°C. Meaco 20L Platinum ble testens vinner!

Selv om Meaco 20L Platinum er en kompressorbasert avfukter som er best i høye temperaturer, så fikk den likevel beste score også ved 10°C.

Av testens 8 beste plasseringer er Meaco representert 4 ganger. Det er imponerende, og viser at Meaco har lykkes med sin satsning på å bli best i et snevert marked.

Kilde: Which februar 2017.

Meaco Zambezi best i test Which 2017 

2017
Den anerkjente britiske forbrukerorganisasjonen Which har igjen testet avfuktere. De har testet ved både 25°C og ved 10°C. Meaco DD8L Zambezi er en av de som ble Best Buy. Det samme ble Meaco DD8L Standard. Testens vinner ble nok en gang Meaco 20L Platinum!

Kilde: Which februar 2017.

Meaco Best i test 2015

2015
Vi er svært stolte over at Meaco ble Best i test hos Which Magazine også i 2015. Av de fem beste plasseringene fikk Meaco to maskiner, med Meaco 20L Platinum som testens klare vinner, og med Meaco DD8L som "Best Buy". Meaco 20L Platinum egner seg til oppvarmede rom, mens Meaco DD8L egner seg til kalde rom som kjeller, båt, garasje og så videre. KLIKK HER for å se oversikten over de beste avfukterne hos Which 2015.

Kilde: Which 2015.

Avfukter best i test Meaco 20L Platinum

2015
Klikk.no har testet 9 kompressorbaserte avfuktere tilgjengelig på det norske markedet. Vi er svært stolte over at Meaco nok en gang ble best i test. Meaco 20L Platinum ble "testens suverene vinner", skriver klikk.no, og gir den terningkast 6.
Les hele testen hos klikk.no her.
Les testen av Meaco 20L Platinum her.

 

Er det noe fruen ombord har blitt glad i, så er det vår nye avfukter fra Meaco. Sengetøyet ombord er ikke til å kjenne igjen.

Les hele omtalen her: Båtens verden 02-2015_3

2014
Which Magazine i England er et forbrukermagasin som tester produkter på en grundig nøytral måte. I september 2014 ble Meaco 20L Platinum testvinner, mens Meaco DD8L ble Beste kjøp.

Les testen av 20L Platinum her: Which Magazine test Meaco 20L Platinum- september 2014

Les testen av DD8L her: Which Magazine test Meaco DD8L - september 2014


ECARF - European Centre for Allergy Research Fundation

har testet og anbefalt Meaco AirVax luftrenser. 

 

 

 

Seilmagasinet skriver artikkel om avfukter i båt.

Meaco DD8L: Denne avfukteren er brukt i tre sesonger med bra resultat..... Les artikkelen her: Seilmagasinet_2_2015

Practical Boat Owner tester avfuktere til bruk i båt. Her er det ofte samme problemstilling som i en norsk kjeller, nemlig lav temperatur. Meaco DD8L vant som best i test. Les testen her: Practical Boat Owner_test_2014

 

Meaco DD8L ble kåret til "Beste kjøp" i Båtmagasinet 2013.

Les testen i sin helhet her: Test Båtmagasinet 2013. Fukt - en farlig fiende

 

Meaco DD8L Junior ble kåret til Beste Kjøp / Best Buy i Sailing totay i 2013.

Les testen i sin helhet her: Sailing Today januar 2013

Det norske magasinet "Seilas" skrev en lang og fin artikkel om fukt og luftavfuktere i båt. Meaco fikk hederlig omtale.

Les artikkelen her: Seilas_2013-03_Luftavfukter i båt

 

Land Rover World skriver at Meaco er den perfekte avfukter for garasje og verksted.

Les omtalen her: Land Rover World 2012 - Meaco perfekt avfukter for garasje.

Motorboat Monthly Magazine skriver følgende om Meaco DD8L:
"... a perfect on boat dehumidifier. The DD8L would be preferable on a boat that suffers from damp due to its higher performance."

Les hele omtalen her: Motor Boat Monthly november 2011 - Meaco DD8L perfekt

Meaco DD122 ble kåret til "Best i test" av Practical Boat Owner i 2009. Dette er forløperen til Meaco DD8L.

Les testen i sin helhet her: Test -Practical Boat Owner

 

Tørr båt hele året. Båtens Verden skriver om luftavfukter i båt.

Les hele artikkelen her: Båtens Verden- 2012 - Tørr båt

  Båtliv skriver om Meaco DD122 luftavfukter til bruk i båt.
  På kryss och till rors er tidsskriftet til den Svenska Kryssarklubben. De skriver om at Meaco DD8L holder det fuktfritt om vinteren.
  Det svenske bladet Segling skriver om Meacos luftavfukter DD8L.
  Home from Braxton Estate Agents anbefaler kjøp av Meaco 20L luftavfukter.

Som du ser er flere av disse bladene relatert til båt, verksted og garasje. Det er fordi dette er steder som tradisjonelt ikke har kunnet nyttiggjøre seg en luftavfukter, men som likevel har behov for det. Etter at Meaco lanserte sine produkter som er effektive også i lave temperaturer fikk man endelig et produkt som virker. Slik er det også i Norge. De stedene våre kunder bruker en luftavfukter i praksis er som regel i kjelleren. Her er det ofte lav temperatur, akkurat som i en båt eller en garasje. Derfor bør Meacos modeller med tørkerotor brukes, og derfor er disse testene relevante selv om du ikke skal bruke avfukteren i båt. Din kjeller har ofte noenlunde samme temperatur. Kjøp det beste, kjøp det som er best i test, og kjøp det av en seriøs og anerkjent leverandør.

AVFUKTER BEST I TEST

Meaco er testet i mange forskjellige magasiner og blader, både i Norge og i utlandet. Meaco er best i test flere ganger. Her viser vi deg noen eksempler på at Meacos avfukter er best i test:

Practical Boat Owner tester avfuktere for bruk i båt (lav temperatur, akkurat som i din kjeller). Meaco DD8L ble best i test, nå igjen.

Which Magazine i UK tester 21 avfuktere september 2014 og sier om Meaco DD8L: Faktisk gjorde den det så bra i våre strenge laboratorietester at vi ikke nøler med å gi den utmerkelsen "Beste kjøp" (Best Buy).

Om Meaco 20L Platinum sier Which Magazine: Det er ikke ofte vi kommer over en avfukter som er så imponerende, men Meaco har kommet opp med et trumfkort med denne. 

Båtmagasinet, oktober 2013: "Beste kjøp" og terningkast 5.

Sailing Today, januar 2013: "Best Buy!"

Land Rover World, mars 2012: "The new DD8L from Meaco is a perfect garage or workshop dehumidifier."

Motor Boat Monthly Magazine, november 2011: "... a perfect on boat dehumidifier. The DD8L would be preferable on a boat that suffers from damp due to its higher performance."

Practical Boat Owner, desember 2009: "Best i test!"