PROFF - Industri

Vi hjelper mennesker, så de kan ta vare på sin helse og sine eiendeler.

Bedre Inneklima AS
Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord, Norge
Telefon: 33470100 Telefontid: Hverdager 0800 - 1600
Kontaktpersoner med direktenummer.
Organisasjonsnummer: 990 162 689 MVA
Registrert i Foretaksregisteret. Registrert i Merverdiavgiftsregisteret. Registrert i NAV Aa-registeret.

Bedre Inneklima Gaselle 2018 - 2017 - 2016
Bedre Inneklima AS ble kåret til Gaselle hos Dagens Næringsliv både i 2016, 2017 og i 2018.

Tenk deg en verden der alle mennesker har ren og trygg luft, uten forurensning, mugg, pollen og andre luftrelaterte plager. Dette er vårt mål og vår visjon. Derfor kommer vi på jobb hver dag!

Våre verdier er:

  • Vi gjør alltid det som er det beste for kunden
  • Vi er alltid ærlige
  • Vi holder det vi lover
  • Vi rydder opp etter oss dersom vi gjør feil
  • Vi ser alltid etter bedre løsninger, både for våre kunder, for våre leverandører og for oss selv
  • Alle ansatte trives med det de gjør, og er flinke til det de gjør
  • Det vi gjør skal gjøre minst mulig skade på det ytre miljø

Vår visjon er:
Bedre Inneklima AS gir Nordens befolkning et bedre liv og en bedre helse ved å gi dem et bedre inneklima. 

Visjon Bedre Inneklima
Vår kjernevirksomhet er:
Kjernevirksomheten er å selge og distribuere fysiske produkter som gir våre kunder et bedre liv.

Hvorfor forteller vi deg alt dette?
Vi ønsker å være tydelige på hva vi gjør, og hvorfor vi gjør det. Vi ønsker at alle ansatte og samarbeidspartnere som representerer oss skal vite hva som forventes. Vi ønsker at du som kunde skal vite hvem du handler med og hvordan de du handler med tenker.

Når vi jobber hos oss, så jobber vi ofte etter begrepet som på engelsk heter "put your money where your mouth is". Altså: Sier vi at vi setter kvalitet fremfor pris, ja da må vi være villig til å betale en noe høyere pris. Sier vi at vi setter miljø foran alt, ja da må vi faktisk sykle til jobb de dagene vi har mulighet for det. Sier vi at vi setter pris på menneskelige relasjoner, ja da må vi støtte våre kunder, leverandører og partnere også de dagene de er plaget med sykdom, de dagene de har betalingsproblemer eller de dagene de ser svart på alt, av grunner vi ikke vet om.

Vi forsøker å være perfekte hver dag, men vi klarer det ikke. Da håper vi at også våre kunder ser verdien av å jobbe med oss, og å støtte oss. Det kan de bare gjøre, dersom de kjenner oss og vet hvordan vi tenker. Vi mener at verden da blir bedre, og at mennesker knyttes tettere sammen, selv om vi "bare" møtes via en skjerm. Derfor ønsker vi å fortelle deg om oss, våre verdier og vår måte å arbeide på . Vi mener det gir verdi for deg, og om det vi gjør gir verdi for deg, så gir det mening for oss. Og så håper vi selvfølgelig at du også "put your money where your mouth is" og velger en lokal norsk leverandør, som fortsatt har fagkunnskap og mennesker med et telefonnummer og et ansikt. Vi er her for å hjelpe deg. Hjelper du oss, så kan vi hjelpe flere.


HVORFOR GÅR VI PÅ JOBB HVER DAG?

Hvorfor går vi på jobb hver dag? Hvorfor driver vi Bedre Inneklima AS? Hva er meningen med det hele?

For oss som jobber hos Bedre Inneklima AS er dette mer enn bare en jobb. Selvfølgelig må vi drive selskapet slik at det har livets rett. Selskapet skal tjene tjene penger for å betale lønninger, husleie, forsikringer og andre løpende utgifter. I tillegg skal vi betale skatt, for å sikre at samfunnet vi lever i er et velfungerende samfunn der vi er trygge, kan sende våre barn på skolen og hvor vi blir tatt vare på når vi blir gamle. Utover dette gir vi deler av vårt overskudd til veldedige organisasjoner. Blir det fortsatt penger til overs bygger vi egenkapital for å sikre våre arbeidsplaser for dårligere tider som kan komme. Alt dette er selvfølgeligheter. Slik skal alle fornuftige selskaper tenke, men for oss er det noe mer. For oss er det en ekstra faktor som motiverer oss til å stå opp om morran, gå på jobb og yte vårt beste. Dag ut og dag inn. Hvorfor gjør vi dette? Hva er hensikten med selskapet?

Hva er hensikten med selskapet? Grunnen til at vi finner ekstra motivasjon er at selskapet har en hensikt, utover det å tjene penger til livets opphold. Kall det gjerne "en dypere mening" eller "the purpose of the company" eller "meningen med det vi gjør". Vårt mål er å gjøre verden bedre. "Change the world" så og si. Det er lett å se for seg hvordan Steve Jobs og Apple forandret verden. Det er lett å se at Elon Musk både forsøker å gjøre oss mindre avhengig av olje, og at han i tillegg til dette ønsker å redde menneskeheten fra undergangen ved å spre livet på flere planeter. Hvordan kan vi, med vårt lille selskap, endre verden eller gjøre verden til et bedre sted? Jo, vi bidrar i riktig retning der vi kan. Vi gjør det lille vi kan hver eneste dag for å gjøre verden til et litt bedre sted. Kan vi gjøre ditt liv litt bedre, så gir det verdi for deg, men det gir også verdi for oss. Det gleder oss noe enormt at vi kan bedre ditt liv, og din families liv. Kan vår innsats på jobb gjøre at noen flere barn vokser opp uten mugg i huset, så har vi lykkes. Kan vår innsats på jobb gjøre at færre mennesker lider på grunn av pollen, så er det supert. Kan vår innsats gjøre at folk lever lenger, fordi de har levd i boliger med mindre trafikkforurensning, mindre mugg og et bedre inneklima, ja da er det jo helt fantastisk! Dette er ting det er verdt å gå på jobben for! Dette er det vi ønsker å gjøre hver dag.

I tillegg til dette, så har vi ett mål til. Vi ønsker å bedre våre kunders helse og våre kunders liv, men vi ønsker å gjøre det på en måte som i minst mulig grad skader det ytre miljøet. Dette gjør vi ved å ha mest mulig effektiv drift av selskapet, med minst mulig bruk av ressurser for å drive vårt arbeid. Vi forsøker å selge produkter som bruker minst mulig strøm, og som har minst mulig påvirkning av miljøet, samtidig som det gjør mest mulig for deg. La oss ta noen eksempler:

Meaco har en serie med kompressorbaserte luftavfuktere kalt "Platinum-serien". Alle våre konkurrenter har også kompressorbaserte avfuktere, men avfukterne i Platinum-serien er anderledes. For det første bruker de minimalt med strøm. Sammenlignet med andre avfuktere bruker de endel mindre strøm, og ser man på strømforbruket gjennom hele maskinens levetid blir det veldig mye til sammen. Dette er bra for din lommebok og det er bra for vårt felles miljø. I tillegg til dette har Platinum-serien HEPA-filter, noe som gjør at du som bruker får en renere luft på kjøpet. Dette er ting det er verdt å jobbe for. Det hadde vært mye enklere for oss å finne en billigere avfukter, som ikke gir denne merverdien til deg og vårt felles miljø, men det ønsker vi ikke. Vi ønsker å gjøre verden bedre, både for våre kunder og for alle andre.

Et annet eksempel: Meaco har en avfukter som heter Zambezi. Vi mener det er verdens beste avfukter. Den gir enorm verdi til kunden. Vi ønsker å tydeliggjøre at dette er verdens beste avfukter ved å gi den enda en egenskap, nemlig en helt konkret støtte til naturen. For hver Zambezi som blir solgt gir vi 25 kroner til David Shepherd Wildlife Foundation, som jobber for bevaring av utryddingstruede dyr. Les artikkel hos Elektronikkbransjen her. Så nå vet du hvorfor vi går på jobben hver dag. Det er ikke bare for å tjene penger til livets opphold, men vi ønsker også å gi både deg og naturen rundt oss et bedre liv. Gir vi deg et bedre liv, så gir det også oss et bedre liv og en meningsfull jobb. Vi får stadig tilbakemeldinger fra våre kunder om at helsen deres har blitt bedre, at barna har mindre plager eller at de nå kan bruke rom som tidligere var ubeboelige. Slik varmer vårt hjerte! Har du slike eksempler, så kontakt oss gjerne. Vi ønsker å høre fra deg som kunde enten du har noe å klage på eller du har noe å skryte av. Din helse og ditt liv er vår motivasjon!

Vår visjon er:
Bedre Inneklima AS gir Nordens befolkning et bedre liv og en bedre helse ved å gi dem et bedre inneklima.