Om oss

Hvem er Bedre Inneklima AS?

Visjon
Tenk deg en verden der alle har ren og trygg luft.
Dette er vår visjon. Dette er det vi arbeider for hver eneste dag!

Visjon for Bedre Inneklima

Et firma med mening
Bedre Inneklima AS er et firma med mening. Det er det vi på fint kaller et "purpose driven company". Det vil si at vi har et mål og en mening med det vi gjør. Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og vårt bidrag er å hjelpe mennesker slik at de kan ta vare på sin helse og sine eiendeler. Det er derfor vi kommer på jobben hver dag, og det er det som styrer alt vi gjør.

Trygghet
Det vi selger er trygghet. Du skal føle deg trygg på den luften du puster. Vi vil sørge for å fjerne partikler fra luften, og vi vil sørge for at du har riktig luftfuktighet. Vi vil redusere sjansene for mugg i ditt hjem. Alt dette er for at du skal ha det trygt der du oppholder deg.

Vi vil også at du skal være trygg når du handler hos oss. Vi selger kun førsteklasses varer, og vi er ærlige om hva de gjør og hvordan de virker. Her på nettsiden forsøker vi etter beste evne å gi deg mest mulig og riktigst mulig informasjon om produktene, og om hvordan de kan hjelpe deg i hverdagen.

Selv om det er en nettbutikk, så er det mennesker som jobber her. Det er mennesker som bryr seg om deg og din helse. Vil du snakke med oss, så er du velkommen til å ringe oss på 3347 0100. Vi er på plass alle hverdager 0800 - 1600. Du kan også sende oss en melding her, om du heller ønsker det. Vil du besøke oss, så finner du oss i Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord. Vær oppmerksom på at vi ikke har noen tradisjonell butikk, men vil du snakke med oss om en problemstilling så kom gjerne innom.

Vi har jobbet med inneklima siden 2010, vi har stabile og kompetente ansatte, og vi har en sunn økonomi. Alt dette for at du skal føle trygghet når du handler hos oss, og om du skulle trenge hjelp med produktet senere. Vi er her også om ett år, og om ti år.

Trygghet

TBL - Trippel Bunnlinje.
Dette er et begrep fra økonomien. I "gamle dager" skulle alle firmaer jobbe for aksjonærenes beste. Det var økonomi og regnskapets bunnlinje som var det viktigste. Slik er det ikke hos oss. Vi jobber med "den triple bunnlinjen" i bakhodet. Det betyr at vi skal sørge for sosialt og miljømessig overskudd, i tillegg til det økonomiske overskuddet. Alt dette skal være i balanse. Vi ofrer derfor ikke de ansattes ve og vel for å tjene noen kroner ekstra. Vi ofrer ikke miljøet for at det økonomiske regnskapet skal bli bedre. Det er fortsatt viktig å tjene penger, men sosialt og miljømessig engasjement er like viktig. Spesielt interesserte kan lese mer hos Wikipedia her.

Sosialt engasjement
Vi bryr oss om dem som er rundt oss. Vi bryr oss om dem som ikke har det like godt som oss. Det er ikke alle vi kan hjelpe, men derfor samarbeider vi med dem som kan hjelpe. Om det er det lokale idrettslaget eller han som kom galt ut og nå sover på en benk i parken som trenger hjelp, så bidrar vi med vår lille innsats. Les mer om vårt sosiale engasjement her.

Hva sier andre kunder?
Nå høres det ut som at vi skryter mye av oss selv. Vi gjør faktisk det, for vi er stolte av det vi holder på med. Men, stol ikke på oss. Stol heller på kundene våre. Sjekk gjerne hva folk mener om oss hos Trustpilot, hos Google og hos facebook. Legg gjerne inn en omtale du også, så hjelper du andre kunder med å velge riktig. Les mer her.

Hva sier pressen?
Les gjerne hva pressen mener om oss og de produktene vi selger. Det er mange magasiner som har testet og omtalt våre produkter, og du kan finne en oversikt over noen av disse testene her. Som du ser er det mange positive omtaler.

Produkter
Produktene vi selger kommer fra flere forskjellige produsenter. Vi representerer anerkjente produsenter som Meaco, Boneco, Stylies, Aridaair&me og Winix

Forhandere
Du kan kjøpe våre produkter i denne nettbutikken, eller du kan kjøpe den hos din lokale forhandler som du kan finne her. Det er ikke alle forhandlere som har alle produkter, men alle kan bestille inn til deg om du spør.

Kontakt oss
Vil du komme i kontakt med oss, så kan du bruke dette skjemaet, eller du kan ringe oss på 3347 0100 hverdager 0800 - 1600.

Tørre fakta
Firmanavn: Bedre Inneklima AS
Organisasjonsnummer: 990 162 689 MVA
Telefon: 33470100
Adresse for kontor, lager og pick up point: Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Bedre Inneklima

Det vi driver med...