Vitesy

Grønne løsninger for innendørs luft!

Det hele startet som en idé for tre år siden. Fra Vitesy presenterte deres første produkt, den første naturlige luftrenseren som noen gang er laget, har selskapet vokst intakt med den teknologiske utviklingen på markedet. Vitesy har satt folks helse som sine primære mål, å være klar over den sterke koblingen som eksisterer mellom mennesker og planeten jorden.

Vitesy Natede Smart
Vitesy Natede på benk

Å være grønn er en livsstil Lev med bevisstheten om at vi lever på en planet med begrensede ressurser og alle kan bidra på en liten måte for å gi nåværende og fremtidige generasjoner et bedre liv.

Miljøet vi lever i representerer vårt hjem og vår fremtid, så hvis vi ikke tar vare på det, er risikoen for at planeten ikke lenger tar vare på oss.

Med fokus på bærekraftig, sirkulær økonomi
Den typen produksjon og distribusjon vi driver med representerer vår idé om en sirkulær økonomi. Et økonomisk system som har mulighet til å regenerere seg selv.

Her på Vitesy bestemte vi oss for å gi plast et nytt liv fordi det er det mest brukte og bortkastede materialet på planeten. Vi ønsker å være en del av hva den økonomiske fremtiden til planeten må være for et øko-bærekraftig liv. Faktisk, i motsetning til tradisjonelle luftrensesystemer, er Natede utstyrt med et fotokatalytisk filter som ikke krever utskifting. På denne måten unngår vi tonnevis med avfall og forlenger livssyklusen til produktet.

Viser det ene resultatet

Vitesy luftkvalitetsmåler/hygrometer

599,00 kr

På lager

Luftkvalitetsmåler av høy kvalitet som sender informasjon til mobil eller nettbrett over WiFi. Få full kontroll på temperatur, luftfuktighet, VOC og CO2.