NICS logo

NICS

Avfukteren som får jobben gjort.

NICS. Enkelt og greit. Produktet for dem som skal ha jobben gjort, uten festtaler, visjoner, donasjoner eller konsulenter. Avfukteren for "gutta på gølvet". Et produkt for dem som får jobben gjort. All ære til dem som gjør jobben, der ute på byggeplassen eller der hjemme på vaskerommet. Hver eneste dag. Her er avfukteren for dere!

Hvor kan du kjøpe denne avfukteren?

Kjøp din NICS avfukter hos din lokale faghandel.
Skal du bruke avfukteren på vaskerommet eller i kjelleren? Da anbefaler vi å kjøpe den hos Elkjøp på nett.
Er det på byggeplassen du skal avfukte, eller en vannskade du skal tørker opp? Kjøp den hos din lokale byggevarebutikk. Du finner oversikt over forhandlere her. Du kan også kjøpe den på nett hos Industrivarer.no

Vil du ha din avfukter her og nå, så bestill den med en gang her.

Miljøvennlig og solid avfukter

NICS er en avfukter som er effektiv i normal innetemperatur. Da bruker den lite strøm til å få jobben gjort. Det er bra for deg og for miljøet. Denne avfukteren bruker også det nye moderne kjølemediet R290. Det er mye mer miljøvennlig enn de gamle gassene R134a eller R410a. Avfuktere med disse gassene bør du ikke lenger kjøpe.

Avfukteren er bygget i en solid stålkasse, så den tåler en tur på byggeplassen eller en runde bak i varebilen. Bruker du den på vaskerommet så bør den også tåle at barna klatrer på den, men vi anbefaler ikke slikt ;-)

Viser det ene resultatet

Slange Zambezi, 10L ABC (-2019) + Nics K30LM

149,00 krstk

På lager

Dreneringsslange til avfukter Meaco 10L ABC (produksjonsår opp til 2019), Meaco DD8L Zambezi og Nics K30LM.