Winix

Winix luftrenser i Norge hos Bedre Inneklima

Det sydkoreanske selskapet WINIX ble grunnlagt i 1973 og har studert, designet og produsert innovative vann- og luftbehandlingsløsninger for hjemmet og kontormiljøene.

I dag fortsetter WINIX å produsere et bredt spekter av stilige og høykvalitetsprodukter som luftrensere, luftfuktere og avfuktere.

WINIX-produkter har blitt anerkjent for sin fremragende kvalitet, holdbarhet og skjærekanten teknologi over hele verden.

Hovedformålet med selskapet er å gi rene og sunne hjem- og arbeidsmiljøer ved å skape den høyeste kvaliteten på luften du kan lage selv.

For å gjøre det, utvikler Winix produkter som strengt overholder toppkvalitetsstandardene. Winix overholder industrisertifiseringer som CE, RoHS, TÜV, Energy Star, ECARF, og UK Allergy.

WINIX-produkter er designet og produsert i Sør-Korea.

Vårt europeiske salgskontor ligger i Amsterdam, Nederland. I Norden er Winix representert av Bedre Inneklima AS, som har Winix luftrensere på lager i Sandefjord, og som har dedikerte medarbeidere med god kompetanse på inneklima.

Winix er kjent for sin spesielle metode for å rense luften, og benytter sin egen teknologi PlasmaWave. Les mer om hvordan PlasmaWave fungerer her.