Hvert tiår tar en ny fremvoksende teknologi tak og endrer en bransje fullstendig for alltid, noe som skaper et stort skifte i markedet og forbedrer fordelene det gir brukerne dramatisk. Google gjorde det med søkemotorer, Netflix gjorde det med filmer, Amazon gjorde det med bøker, og Apple gjorde det med mobil databehandling (iPad). Nå endrer OHAir ®- enheter med Odorox ® -teknologien det vi puster innendørs. OHAir ® -enheter er verdens første hydroksylluftrenser for forbrukere.

Luften vi puster er livsviktig og alle har rett til ren frisk luft. Inneluftkvalitet hjemme, på jobb og i offentlige innendørsarealer kan være dårlig med høye konsentrasjoner av mugg, bakterier, støv, lukt og andre uønskede stoffer. Slik oppstod begrepene ”sykehus” eller ”sykebyggingssyndrom”.

Ved å bruke avansert, velprøvd og patentert teknologi som gjentar moder naturs naturlige rengjøring av miljøet, gjør HydroxylLife OHAir ® luftrensere slik at du kan puste inn ren luft, beskytte familien og skape et sunt hjem.