LightAir Luftrenser

LifeAir luftrenser uten luftfilter

  • LifeAir luftrenser fjerner de små og farlige partiklene i luften.
  • LifeAir dreper de virus og paertikler i luften, før de når frem til deg, og uten at de må fanges i et filter.
  • Forurensningen fester seg på en metallplate som du kan skylle i vasken. Du behøver ikke bruke penger på nye filter.

Virusforebyggende oppfinnelse
Karolinska Instituttet er et av verdens fremste medisinske universiteter, og har fått Nobelprisen i medisin. Karolinska har testet LifeAir luftrenser, og studien resulterte i revolusjonerende funn: LifeAir-teknologien forhindrer spredning av luftbårne virus.

Nøytraliser 97% av viruset
LifeAir IonFlow luftrenser nøytraliserer mer enn 97% av viruset i luften! Viruset blir gjort ufarlig umiddelbart i luften etterhvert som de negative ionene fra luftrenseren fester seg til dem. Da blir viruset ufarlig, og viruset vil ikke smitte deg med sykdommer som for eksempel influensa. Studien viste at ingen av dyrene ble syke når de ble utsatt for virus så lenge LifeAir luftrenseren var på. 75% ble syk da luftrenseren ble slått av. Dette betyr at LifeAir luftrenser vil forhindre eller minimere risikoen for  at du, din familie eller kolleger blir syke.

Vitenskapelig bevist
Så langt vi vet, er LifeAir de eneste luftrensene i verden som har blitt testet og dokumentert av det internasjonale forskningssamfunnet. Den 7-årige studien ble utført av Karolinska Instituttet, et av verdens fremste medisinske universiteter, og utgitt i Nature, et av verdens mest anerkjente vitenskapelige tidsskrift.

For den følsomme
Luftrenserne fra LifeAir må betraktes som de beste og mest effektive luftrensere for allergi, astma, KOLS, gravide, spedbarn, barn, eldre og andre personer som er følsomme overfor inuensa og andre infeksjoner.

Les hele rapporten i Nature HER

Hva med bakterier og andre mikrober?
Lifeair har utført vellykket testing på mugg og bakterier. Testene viser at teknologien effektivt reduserer konsentrasjonen av de små moldsporer samt hemmer veksten av mugg. Laboratorietester har også indikert at LifeAir-teknologien effektivt reduserer konsentrasjonen av bakterier. LifeAir planlegger å undersøke effekten på forskjellige mikrober nærmere.

Kan luftrensere med HEPA-filter beskytte mot virus?
90% av alle partikler i luften er mindre enn PM 0,1.  Kan luftrensere med HEPA-filter beskytte mot virusinfeksjoner? Mer enn 90% av alle partikler i luften er mindre enn PM0.1 (mikron), og luftrensere med HEPA filter kan i beste fall bare fange partikler ned til PM0.1, men ikke under. Virus er ekstremt små partikler, under PM0.05-0.003, og er umulige å fange i noe som påvirker antallet med vanlige HEPA-baserte luftrensere. Hvis et virus er fanget i HEPA-filter, forblir det også levende og kan det slippes ut i luften igjen. LifeAir eliminerer virusets smittsomhet allerede i luften, og sørger for at de blir harmløse. Deretter fjernes viruset fra luften ved å tiltrekke det til den positivt ladede kollektoren.

Selges globalt - hjelper deg lokalt
LifeAir er et svensk selskap, med hovedkontor i Stockholm, men produktene selges over hele verden. I Norge representeres LifeAir av Bedre Inneklima AS. Har du spørsmål om luftrenserene fra LifeAir så kan du kontakte oss her, eller du kan ringe oss på 33470100. Vi hjelper deg gjerne!

LifeAir er bedre enn HEPA til å drepe virus