Hvem er Bedre Inneklima AS?

Om oss

Visjon

Tenk deg en verden der alle har ren og trygg luft. Dette er vår visjon. Det er dette vi arbeider for hver eneste dag!

Et firma med mening

Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og vårt bidrag er å hjelpe mennesker slik at de kan ta vare på sin helse og sine eiendeler. Vi har et mål og en mening med det vi gjør.

HVORDAN GJØR VI DET HOS OSS?

Det vi selger er trygghet

Vi vil at du skal være trygg når du handler hos oss. Vi selger kun førsteklasses varer, og vi er ærlige om hva de gjør og hvordan de virker. Her på nettsiden forsøker vi etter beste evne å gi deg mest mulig og riktigst mulig informasjon om produktene, og om hvordan de kan hjelpe deg i hverdagen.

Du skal føle deg trygg på den luften du puster. Vi vil sørge for å fjerne partikler fra luften, og vi vil sørge for at du har riktig luftfuktighet. Vi vil redusere sjansene for mugg i ditt hjem. Alt dette er for at du skal ha det trygt der du oppholder deg.

Vi har jobbet med inneklima siden 2010, vi har stabile og kompetente ansatte, og vi har en sunn økonomi. Alt dette for at du skal føle trygghet når du handler hos oss, og om du skulle trenge hjelp med produktet senere. Vi er her også om ett år, og om ti år.

Hvem er vi?

``Vi hjelper deg gjerne`` har vi sagt i alle år her hos Bedre Inneklima AS. Etter ti år har vi funnet ut at vi skal endre på det.
``Bedre Inneklima - for din helse og dine eiendeler`` sier vi nå.
2006
GRUNNLAGT
10 000+
ÅRLIGE FORNØYDE KUNDER
500+
FORHANDLERE
9
ANSATTE

TBL - Trippel Bunnlinje

Vi skal sørge for sosialt og miljømessig overskudd, i tillegg til det økonomiske overskuddet. Alt dette skal være i balanse. Vi ofrer ikke de ansattes ve og vel for å tjene noen kroner ekstra, og vi ofrer ikke miljøet for at det økonomiske regnskapet skal bli bedre. Det er fortsatt viktig å tjene penger, men sosialt og miljømessig engasjement er like viktig.

For din helse og dine eiendeler

Bedre Inneklima AS er et selskap som har spesialisert seg på produkter for inneklima. Vi er en faghandel som ikke bare tilbyr gode produkter, men som også tilbyr kompetanse, hjelp og støtte, både til våre forhandlere og til våre sluttkunder.

Hvordan gjør vi verden til et bedre sted?

Vi ønsker å bidra til en bedre verden. Alle må bidra der de kan, og vi gir vårt bidrag der vi har muligheter. Her er eksempler på hva vi gjør:

Vi sørger for lavt strømforbruk

De fleste av våre produkter bruker strøm. Vi passer på å selge de produktene som bruker minst mulig strøm. Dessverre er det ofte slik at det er billig å produsere produkter som bruker mye strøm. Produkter som bruker lite strøm er dyrere å lage. Likevel mener vi det er viktig. Det er det beste for planeten vår, og det er det beste for lommeboka di. Husk også på at prisen du betaler for et produkt ikke bare er ved kjøpet, men også fra bruken. kjøper du et dyrere produkt som bruker mindre strøm, så blir det billigere i lengden. Her kan du lese mer om vårt forhold til strømforbruk.

Vi bruker minst mulig emballasje

Noen kunder lurer på hvorfor vi ikke pakker inn pappeskene vi sender. Altså, alle våre produkter er pakket inn, og vi sender dem slik de er. Vi ser ingen grunn til å emballere dem en gang til. Det er nok søppel her i verden, og vi bruker ikke ekstra emballasje uten at det er nødvendig.

Vekk med plast og isopor!

Så lang det lar seg gjøre så bytter vi ut plast og isopor med papp og papir. Vi presser på hos våre leverandører og produsenter for å få dem til å gjøre det samme. Papir og papp kan gjenvinnes, og havner det i naturen så råtner det. Plast kan også gjenvinnes, men ofte går det heller til forbrenning. I verste fall havner det i naturen. Vi synes det er bedre å redusere mengden plast ved kilden, og unngå plast og isopor.

Reduserte reiser

Tidligere reiste vi mye for å besøke kunder og forhandlere. Det var nyttig, men også veldig belastende for klima og natur. Nå forsøker vi å ta de fleste møtene som videokonferanser. Koronaepedemien førte mye fælt med seg, men også noe godt. De fleste er nå fortrolige med videomøter, og der vi tidligere besøkte folk 3 – 4 ganger i året, så kan vi nå gjøre det en gang, og ta 2 – 3 videomøter. Der vi må kjøre bil, kjører vi elektrisk så langt det lar seg gjøre.

Investere i gode tiltak

Bedre Inneklima AS er eid av en ansvarlig eier. Vårt overskudd brukes til å styrke vår drift, men også til å betale utbytte til eier. Vår eier investerer dette videre i andre selskaper som gjør verden til et bedre sted.

Ved å handle hos oss kan du støtte vårt arbeid for en bedre verden!

Besøk butikken vår nå – KLIKK HER!