Hvem er Bedre Inneklima AS?

Om oss

Visjon

Tenk deg en verden der alle har ren og trygg luft. Dette er vår visjon. Det er dette vi arbeider for hver eneste dag!

Et firma med mening

Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og vårt bidrag er å hjelpe mennesker slik at de kan ta vare på sin helse og sine eiendeler. Vi har et mål og en mening med det vi gjør.

HVORDAN GJØR VI DET HOS OSS?

Det vi selger er trygghet

Vi vil at du skal være trygg når du handler hos oss. Vi selger kun førsteklasses varer, og vi er ærlige om hva de gjør og hvordan de virker. Her på nettsiden forsøker vi etter beste evne å gi deg mest mulig og riktigst mulig informasjon om produktene, og om hvordan de kan hjelpe deg i hverdagen.

Du skal føle deg trygg på den luften du puster. Vi vil sørge for å fjerne partikler fra luften, og vi vil sørge for at du har riktig luftfuktighet. Vi vil redusere sjansene for mugg i ditt hjem. Alt dette er for at du skal ha det trygt der du oppholder deg.

Vi har jobbet med inneklima siden 2010, vi har stabile og kompetente ansatte, og vi har en sunn økonomi. Alt dette for at du skal føle trygghet når du handler hos oss, og om du skulle trenge hjelp med produktet senere. Vi er her også om ett år, og om ti år.

Hvem er vi?

``Vi hjelper deg gjerne`` har vi sagt i alle år her hos Bedre Inneklima AS. Etter ti år har vi funnet ut at vi skal endre på det.
``Bedre Inneklima - for din helse og dine eiendeler`` sier vi nå.
2006
GRUNNLAGT
10 000+
ÅRLIGE FORNØYDE KUNDER
500+
FORHANDLERE
9
ANSATTE

TBL - Trippel Bunnlinje

Vi skal sørge for sosialt og miljømessig overskudd, i tillegg til det økonomiske overskuddet. Alt dette skal være i balanse. Vi ofrer ikke de ansattes ve og vel for å tjene noen kroner ekstra, og vi ofrer ikke miljøet for at det økonomiske regnskapet skal bli bedre. Det er fortsatt viktig å tjene penger, men sosialt og miljømessig engasjement er like viktig.

For din helse og dine eiendeler

Bedre Inneklima AS er et selskap som har spesialisert seg på produkter for inneklima. Vi er en faghandel som ikke bare tilbyr gode produkter, men som også tilbyr kompetanse, hjelp og støtte, både til våre forhandlere og til våre sluttkunder.