Hvordan velge riktig, Velge Avfukter

Meaco DD8L vs Arida S9L

Hvordan velge riktig luftrenser

Hva er forskjellen på Meaco DD8L og Arida S9L?

Se denne videoen og finn ut av forskjeller og likheter mellom Arida S9L og Meaco DD8L. Begge er luftavfuktere med tørkerotor, men hvilken av dem passer best til ditt behov? Meaco DD8L eller Arida S9L.

Begge har tørkerotor

Både Meaco og Arida har tørkerotor. Det vil si at begge to egner seg godt i alle temperaturer helt ned til null grader. Les mer om avfuktere med tørkerotor her.

Arida S9L har HEPA-filter og kullfilter

Begge disse avfukterene har et luftfilter. Filteret på Meaco DD8L er et enkelt støvfilter, mens Arida har et HEPA filter og et kullfilter i tillegg. Dette gjør at Arida renser luften bedre, men det betyr også at avfukteren selv får renset luften som kommer inn i apparatet. Derfor bygger det seg ikke opp med så mye stør inne i apparatet. Det reduserer faren for brann og det gir lengre levetid.

Tilbehør Meaco DD8L vs Arida S9L

Du kan få tilbehør til begge modellene.  Dette er tilbehør som veggfeste og vannpumpe. For dem som skal bruke avfukteren i svært lave temperaturer finnes også varmekabel for vannslangen.

Utseende

Design og utseende er ganske likt. Hvilket design du liker best må du selv vurdere. Det kan nevnes at Meaco DD8L er litt slankere enn Arida S9L. Meaco tar dermed litt mindre plass.

Anerkjente modeller

Begge disse modellene er anerkjente modeller fra seriøse leverandører. Begge har vunnet best i test på forskjellige steder, men vi har dessverre ikke funnet noe magasin som har testet disse to modellene opp mot hverandre.

To trygge valg

Meaco DD8L vs Arida S9L. Du kan ikke velge feil. Både Meaco DD8L og Arida S9L er trygge valg. De er ganske like, de gjør samme jobben og de gjør den nesten likt. Det er små forskjeller, og du kan ikke velge mye feil uansett hvilken av disse avfukterene du velger.

Andre modeller du kan vurdere

Her har vi sett på Meaco DD8L vs Arida S9L. I denne sammenhengen kan du også vurdere å se på modellen Arida S7L. Den ligner på begge de to andre, men er mer moderne og har flere muligheter for wifi, app og hjemmeautomatisering. Nedenfor ser du to filmer om som sammenligner Arida S9L og Arida S7L. Du kan også lese en sammenligning mellom S9L og S7L her.

Meaco DD8L vs Arida S9L

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *