Avfukter for alle formål

Meaco DD8L lekker vann

Meaco DD8L lekker vann utover gulvet

Hva gjør du hvis Meaco DD8L lekker vann? Dette skyldes antagelig at utløpet har tettet seg. Det kan skje dersom det bygger seg opp med støv over tid. Da vil støv og vann danne en seig klissete masse som kan tette utløpet. Av den grunn er det viktig å støvsuge ofte og holde luftfilteret rent og gjerne også støvsuge maskinen innvendig så godt man kommer til.

Har det først tettet seg så må man forsøke å rense dette ut. Det kan man gjøre på følgende måter:

  • Ta en bomullspinne / Q-tips og rens utløpet. Utløpet er to steder. Det ene er den sorte stussen der man fester slangen. Den andre er på undersiden av den samme sorte plast-delen der man fester slangen. Forsøk å rense ut så mye som mulig fra begge disse hullene.
  • Hvis dette ikke er nok så kan man forsøke å blåse forsiktig med trykkluft. Bruk gjerne blåsepistol fra en kompressor om du har det tilgjengelig. Du må blåse inn i de samme to hullene, men husk at når du blåser inn i det ene hullet, så holder du fingeren foran det andre hullet. Når du etterpå blåser i det andre hullet, holder du fingeren over det første hullet. Da sikrer du at lufttrykket kommer inn i maskinen, og ikke bare snur og går inn det ene hullet og ut det andre.

Dersom dette ikke hjelper så må maskinen antagelig inn til oss for en rens. Send maskinen til oss med ferdig utfylt returskjema vedlagt, så tar vi en titt på avfukteren din for deg.

Om Meaco

Meaco er en britisk produsent av luftavfuktere. Dise importeres til Norge av Bedre Inneklima AS i Sandefjord. Her lagerføres avfukterne, og her er det også mulig å få kjøpt tilbehør og reservedeler. Bedre Inneklima AS har også er serviceverksted hvis du trenger fagkyndig reparasjon av din avfukter. Kontakt oss her.