Arida S3L, Avfukter til båt

Liten avfukter for båt

Liten avfukter for båt

Avfukter til båt med dårlig plass

Hvilken avfukter skal du bruke i båt der du ikke har plass til å ta med hva som helst? Det korte svaret er Arida S3L, og vi skal forklare deg hvorfor.

Veldig liten avfukter

Arida S3L er en avfukter som tar lite plass. Den måler bare 219 x 170 x 414 mm. Den er omtrent halve størrelsen av en vanlig avfukter som brukes i båter.

Lav vekt

Arida S3L veier bare 4,2 kg. Det er veldig lite. Andre avfuktere med tørkerotor veier ca 7 kg, og bruker du en avfukter med kompressor veier den over 10 kg.

Lavt strømforbruk

Arida S3L bruker bare 200 Watt eller 320 Watt. Det kan være avgjørende om du ikke har tilgang til så mye strøm på brygga. Ofte er det en begrensning på 300 eller 500 Watt, og skal du da ha batterilading og kanskje litt varme i tillegg så blir det ikke mye igjen til avfukteren. Arida S3L løser dette problemet.

Arida S3L Liten avfukter med tørkerotor

2.999,00 kr

På lager

Luftavfukter for båt, bobil, campingvogn og mindre rom. Den minste luftavfukter med tørkerotor som er tilgjengelig. Passer små steder som bobil, båt, kjellerrom. 3,2 liter vann pr døgn. Kan henges på veggen. Kun 200/320 Watt strømforbruk.

Liten avfukter med tørkerotor

Som de fleste båteiere har erfart er det best å bruke en avfukter med tørkerotor i båten. Dette på grunn av lav vekt og det at den kan brukes i alle temperaturer (over null).

Hvorfor avfukter i båt

Det er mange gode grunner til å bruke avfukter i båten.

  • Tørt sengetøy på fredag kveld
  • Mindre rust
  • Mindre båtlukt
  • Høyere annenhåndsverdi
  • Mindre vann i båten gir lavere vekt. Det gir igjen høyere fart og lavere drivstofforbruk

Hvor kan man kjøpe Arida S3L?

Arida S3L kan kjøpes hos Seatronic og hos Maritim. Du kan også kjøpe den her og nå.

Hvorfor avfukter Arida S3L i båt

Les mer om Arida S3L

Du kan lese mer om Arida S3L her.

Du kan lese om hvor lite strøm S3L bruker her.

Arida S3L egner seg også veldig godt til bruk i bobil og caravan.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *