Problemer og feilsøking, Terrassevarmer

Kan man reparere terrassevarmer?

Du kan reparere din Opranic terrassevarmer

Reparere terrassevarmer selv!

Som med andre elektriske apparater går varmelamper i stykker over tid, og mange er opptatt av å kunne reparere produktet selv.

Tradisjonelle, kortbølgede terrassevarmere har et varmerør med halogen som over tid kan lekke gassen og gi reduserte ytelser. Som regel er det vanskelig å bytte varmerør på kortbølgevarmere fordi varmerøret er loddet fast.

Opranic mellombølget terrassevarmer har varmerør uten halogengass. Varmerørene er derfor svært enkle å bytte dersom det er behov for det. De fleste nevenyttige klarer dette på egenhånd. Vi selger varmerør til Opranic terrassevarmer til en prisgunstig pris, noe som gjør det svært lønnsomt og miljøvennlig å kjøpe en terrassevarmer fra Opranic. Disse terrassevarmerne er av god kvalitet, og nå som du vet at du kan bytte varmerøret selv har du en terrassevarmer med mange muligheter.

Kjøp nytt varmerør til din terrassevarmer

Vi har reserve varmerør til flere infravarmere fra Opranic. Se oversikt over erstatningsrør her.

Annet tilbehør til Opranic terrassevarmer

Vi selger også annet tilbehør til Opranic terrassevarmer.

Opranic i Norge

Opranic er et svensk selskap som jobber med mellombølge infrarød terrassevarmer. Bedre Inneklima AS er distributør for Norge.

Se din begrensning

Husk at du skal være fagkyndig for å reparere terrassevarmer. Å bytte et varmerør kan du gjøre, men er det noe annet som er galt må du kontakte en fagkyndig person.

 

God stemning med Opranic mellombølge infravarme