Problemer og feilsøking, Terrassevarmer

Kan man reparere terrassevarmer?

Du kan reparere din Opranic terrassevarmer

Reparere terrassevarmer selv!

Som med andre elektriske apparater går varmelamper i stykker over tid, og mange er opptatt av å kunne reparere produktet selv.

Tradisjonelle, kortbølgede terrassevarmere har et varmerør med halogen som over tid kan lekke gassen og gi reduserte ytelser. Som regel er det vanskelig å bytte varmerør på kortbølgevarmere fordi varmerøret er loddet fast.

Opranic mellombølget terrassevarmer har varmerør uten halogengass. Varmerørene er derfor svært enkle å bytte dersom det er behov for det. De fleste nevenyttige klarer dette på egenhånd. Vi selger varmerør til Opranic terrassevarmer til en prisgunstig pris, noe som gjør det svært lønnsomt og miljøvennlig å kjøpe en terrassevarmer fra Opranic. Disse terrassevarmerne er av god kvalitet, og nå som du vet at du kan bytte varmerøret selv har du en terrassevarmer med mange muligheter.

Kjøp nytt varmerør til din terrassevarmer

Vi har reserve varmerør til flere infravarmere fra Opranic. Se oversikt over erstatningsrør her.

Annet tilbehør til Opranic terrassevarmer

Vi selger også annet tilbehør til Opranic terrassevarmer.

Opranic i Norge

Opranic er et svensk selskap som jobber med mellombølge infrarød terrassevarmer. Bedre Inneklima AS er distributør for Norge.

Se din begrensning

Husk at du skal være fagkyndig for å reparere terrassevarmer. Å bytte et varmerør kan du gjøre, men er det noe annet som er galt må du kontakte en fagkyndig person.

 

God stemning med Opranic mellombølge infravarme

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Kommentarer fra lesere:

 1. Thor-Martin Stensby sier:

  Hei. Jeg har en terassevarmer som ikke får gass. Når jeg koplet av røret som går opp til tenner så kom det gass. Hvor får men et sånt rør?

  1. Daniel Jakobsen sier:

   Hei Thor-Martin,

   Takk for at du tok kontakt med oss. Vi må dessverre informere om at vi ikke fører terrassevarmere som bruker gass. Derfor har vi ikke mulighet til å bistå med deler eller reparasjon for denne typen produkter. Vi anbefaler at du kontakter en spesialisert leverandør av gassdrevne terrassevarmere for videre assistanse.

   Med vennlig hilsen,
   Daniel
   Bedre Inneklima AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *