Luftrenser, Ord og uttrykk

Hva er Winix Cleancel?

Hva er Cleancel fra Winix?

Winix er en av verdens ledende produsenter av luftrensere. Enkelte av Winix luftrensere har Cleancel. Hva er Cleancel?

Cleancel er et belegg som legges utenpå luftfilteret for å redusere bakterier og organisk materiale. Dette belegget hindrer bakterier i å gro, og reduserer de bakterier som kan blåses tilbake til luften. Dette er spesielt viktig for dem som har en sporadisk bruk av luftrenseren. Man ønsker ikke bakterievekst i filteret når luftrenseren står til lagring før neste sesong.

I kombinasjon med Winix Plasmawave vil et HEPA-filter med Cleancel beskytte deg mot virus, bakterier og VOC på den beste måten.

Winix Cleancel leveres som standard på Premiummodellen Winix Zero Pro

 

Luftrenser med Winix CleanCel

Hva er Cleancel®?

Antimikrobielt materiale som legges på overflater,  for å redusere forekomsten av bakterier, sopp og midd. Cleancel® reduserer bakteriell kontaminering med Staphylococcus aureus, Escherichia coli og Salmonella. Cleancel® beskytter mot lukt og bakteriell forurensning.

Luftfilter med Cleancel

Cleancel er lett å kjenne igjen. Du kan se det på den tydelige oransje fargen på luftfilteret til luftrenseren Winix Zero Pro. Det er svært få andre luftrensere som bruker denne teknologien fordi det øker kostnadene. På den annen side øker det evnen til å rense luften også, og er du glad i helsa di så anbefaler vi å velge en luftrenser med Cleancel.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *