Velge Avfukter, Velge Vifte

Hva er Quiet Mark?

Hva er Quiet Mark?

Quiet Mark er en merkeordning for produkter som er spesielt stillegående.

Quiet Mark er et uavhengig globalt sertifiseringsprogram tilknyttet den veldedige stiftelsen “UK Noise Abatement Society”. Gjennom vitenskapelig testing og vurdering finner Quiet Mark de mest stillegående produktene i flere kategorier fra mange bransjer, slik som

  • hvitevarer og teknologi
  • byggematerialer
  • produkter i kommersiell sektor

Quiet Mark-sertifisering er et unikt merket for godkjenning. Den gir pålitelig og uavhengig informasjon om lyden et produkt lager.  Dette stimulerer produsentene til å prioritere ansvarlig akustisk design for å redusere støyforurensning.

Meaco har fått godkjenning av flere sine produkter, blant annet vifter og luftavfuktere. Du finner alle Meaco sine produkter her.

Hva er Quiet Mark? (engelsk)

Eksempel på avfukter med godkjent Quiet Mark

Flere produktkategorier

Quiet Mark brukes på flere kategorier, slik som avfuktere og vifter. Du kan lese om vår beste vifte så langt her.

For en stille avfukter til leilighet kan vi anbefale Meaco 10L ABC.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *