Meaco Industri. Byggtørker.

Kun en avfukter er en skikkelig byggtørker!
Industri. Skadesanering. Utleie. Oppføring av bygniger. Lagerlokaler. Vannskade. Det er mange bruksområder for en skikkelig byggtørker. Vi har flere gode alternativer. Her er kort oppsummert:

Air Naturel 40L
Avfukter i plast. Streng tatt mest egnet for hjemmemarkedet, men får den stå i fred og ro er det en billig avfukter til proff bruk. Stor fordel: Innebygget vanntank, dreneringsslange OG automatisk pumpe. Alt inkludert!

Meaco 38Lm
Teknisk sett den beste maskinen Meaco har. De beste komponentene. Det laveste strømforbruket. Den lengste levetiden. Det mest solide stålkabinettet. Ikke den billigste, men du får det du betaler for! Hygrostat og pumpe kan kjøpes som tillegg. Produsert i Europa med europeiske komponenter.

Meaco 50Lm
Dette er Meacos byggtørker for dem som har et stramt budsjett å forholde seg til. Hele 50 liter kapasitet. Hygrostat inkludert. Pumpe inkludert. Timeteller inkludert. Full pakke til en fornuftig pris.

Meaco 60L
Dette er en proff avfukter bygget i et plastkabinett. Ikke la plasten lure deg. Dette er faktisk fornuftig. Det er rotasjonsstøpt plast i industrikvalitet. Det er samme type plast som de berømte Pioner-jollene. Du vet kanskje hvor mye de tåler. Fordelen med plast er at de faktisk tåler mer juling enn stålkabinett. Plasten er støpt slik at den passer nøyaktig rundt kompressor, kjølersløyfe og andre viktige komponenter. Det gjør at de er godt beskyttet. Utleiebransjen elsker plastkabinett fordi avfukteren holder lenge, ikke får bulker og ikke ruster. Men du er kanskje mer forsiktig enn utleieselskapenes kunder?

Arida Yard K81
Trenger du virkelig stor tørkekapasitet? Arida K81er kanskje det største du finner i denne klassen, med 81 liter kapasitet.
Denne byggtørkeren er så effektiv og fjerner så mye vann at en vannbeholder blir full raskere enn du rekker å tømme den. Derfor har den kun direkte drenering direkte til avløp. Kan også lages med pumpe på bestilling.
Arida er vår egen merkevare, produsert av Cuoghi i Italia. Cuoghi er spesialister på avfuktere.
---
NB: Ser du etter sorpsjonsavfukter med utblåsning av fuktig luft? Klikk her.

PS: Husk at prisene oppgitt her er inkludert MVA.