DD-serien. Alle temperaturer

Meaco DD8L:
- Best i test
- Best i alle temperaturer
- Bestselger

Skal du bruke en avfukter i temperaturer under 15 grader, så er det vår absolutte anbefaling å bruke en avfukter i Meacos DD-serie. "Vanlige" avfuktere er oppgitt å virke ned til 5 grader, men i praksis har de liten effekt under 15 grader. Meaco DD-serien har full tørkeeffekt helt ned til null grader!

Meaco DD-serien har ikke kompressor, men tørker luften med en tørkerotor. Denne teknologien koster litt mer enn "vanlige" avfuktere, men gir en rekke fordeler:
- tørker effektivt i alle temperaturer, både når det er kaldt og når det er varmt
- veldig stillegående og ingen vibrasjoner fra kompressoren
- lav vekt og enkel å flytte på
- lavt strømforbruk per liter vann, spesielt i lave temperaturer

Hvilken DD8L skal jeg velge?

DD8L Zambezi er flaggskipet.
Den er mest moderne. Den er mest effektiv. Den har digitalt display, tidsur og mange nyttige funksjoner. Best i test flere ganger.

Meaco DD8L Standard er bestselgeren. Det er en velprøvd og anerkjent avfukter. Passer de aller fleste. Best i test en rekke ganger.

Meaco DD8L Junior er det rimelige alternativet. Bygget med utgangspunkt i DD8L Standard, men fjernet unødvendige funksjoner for å få prisen ned. Best i test til bruk i båt.

PS: Selv om vi snakker mye om lav temperatur, så kan disse avfuktere fint brukes i vanlig stuetemperatur også. Passer både i kjeller og i oppholdsrom.