Lavt strømforbruk

Meaco avfukter med lavt strømforbruk - testresultatMeaco avfukter bruker lite strøm
Luftavfuktere med lavt strømforbruk

Om du skal bruke din luftavfukter på steder der du stort sett har temperaturer over 15 grader, så kan du gjerne bruke en kompressorbasert luftavfukter. Her er det veldig mange å velge mellom, og det er lett å gå seg vill. Det de fleste oppgir som et viktig kriterie er at luftavfukteren skal bruke lite strøm. Meaco har derfor utviklet en egen serie avfuktere som er spesielt strømbesparende. Dette er Meacos Platinum avfuktere.

For å komme med i Platinumserien må avfukteren være bygget med de beste komponentene og ha det laveste strømforbruket som er mulig.

Meaco 12L Platinum og 20L Platunim leveres med HEPA-filter for bedre rensing av luften. Dette filteret fjerner støv, pollen og andre forurensninger fra luften.
Meaco 25L Platinum er spesialutviklet for klestørk. Den har inverterteknologi fra varmepumpebransjen og blir mer og mer strømeffektiv desto hardere den belastes.

Hvilken strørrelse skal du velge?
Hvilken strørrelse som er riktig for deg kommer an på flere faktorer. Hvor stor hus har du? Hvor mange mennesker bpr der? Dusjer dere mye? Vasker dere mye klær? Bruker dere tørketrommel eller tørker dere klær på klesstativ?

Generelt kan vi antyde følgende arealer:
0-80 m212L Platinum
0-160 m2 = 20L Platinum
200 + m2 = 25L Platinum
Har du store problemer, eller tørker mye klær går du opp i størrelse. Har du små problemer, få mennesker i husstanden eller bruker tørketrommel så går du ned i størrelse.
Har du et stort hus som går over flere etasjer, så kan det være luft å heller bruke to mindre avfuktere enn en stor. Da kan du plassere dem med god avstand i mellom seg, for eksempel en i hver etasje.