Lavt lydnivå

Luftavfukter med lavt lydnivå

Alle luftavfuktere lager lyd, men noen lager mer lyd enn andre. Alle avfuktere har en vifte, og suset fra viften kommer man ikke unna. De fleste avfuktere har flere viftehastigheter, og skal man ha en stillegående avfukter setter man viften på minimum.

I tillegg til viften har mange avfuktere en kompressor. Dette er en kompressor av samme type som kjøleskap og fryseboks. her får du lyd og vibrasjoner fra kompressoren. Skal du ha en stillegående avfukter så skal du ikke velge en kompressormaskin. Du skal velge en avfukter med tørkerotor. Vi har flere avfuktere med tørkerotor å anbefale.

Hva skal du velge?
Meacos avfuktere i serien DD8L er uten kompressor og er derfor stillegående. Spesielt vil vi fremheve Meaco DD8L Zambezi. Denne har i tillegg en timer som kan starte og stoppe avfukteren til bestemte tider på døgnet. Det vil si at om du vil ha det helt stille om natten, så programmerer du den til ikke å gå om natten. Da vil den kun gå på dagtid. Du kan også be avfukteren om å slå seg av mellom kl 21.00 og 24.00. Da vil den være stille i den perioden du skal legge deg til å sove, men den vil arbeide etter at du har sovnet og hele dagen. Zambezi gjentar så denne syklusen hver eneste dag.