Båt, bobil, camping, kjeller

Luftavfukter til bruk i båt, bobil, campingvogn, kjeller og lagerlokale

Skal du bruke luftavfukter på et av disse stedene så er det viktig å velge riktig. Dette er steder der det ofta kan bli lave temperaturer. For er avfukter er alle temperaturr under 15 grader en lav temperatur. Ved slike temperaturer skal du ikke bruke kompresorbaserte avfuktere. Her skal du heller bruke en avfukter med tørkerotor.

Nedenfor ser du noen avvåre alternativer. Alle tørker godt i alle temperaturer. Jo dyrere model du velger, jo mer moderne avfukter får du, med flere nyttige funksjoner.

Dette bruksområdet er det som Meaco er mest kjent for. Meaco har vunnet en rekke tester i magasiner for båt og camping nettopp på grunn av egenskapene ved lave temperaturer.

Skjult montering i båt, camping og bobil
Vi vil anbefale deg å vurdere å betale litt ekstra og kjøpe en avfukter for fast montasje.
Med Arida S8 eller S12 vil du få en avfukter som jobber godt i alle temperaturer, også i kuldegrader. Fuktigheten blåses ut av båten / bobilen som fuktig luft, og du har ikke noe flytende vann. Altså ikke noe vann som kan fryse og ikke noe vannbeholder som skal tømmes. Det koster litt ekstra, men det gir deg en veldig god løsning og det gir deg et enklere liv senere.