Avfukter best i test 2021: Meaco 25L Platinum hos Ideal Home i UK

Hvilken avfukter er best i 2021? I følge Ideal Home er det Meaco 25L Platinum som er best i test i 2021.

Det britiske magasinet Ideal Home, etablert i 1920, har testet en rekke avfuktere på det britiske markedet. Topp tre avfuktere i denne testen ble:

  1. Meaco 25L Platinum
  2. Electrolux Ambiflex
  3. EcoAir DD122

Avfukter best i test 2021 Meaco 25L Platinum

Om testvinneren skriver Ideal Home følgende:

Hva er de beste luftavfukterne i 2021?
Vi stemte Meaco 25L Platinum som den beste luftavfukteren i testen. Duronic DH05 Mini Compact er den beste budsjettavfukteren, hvis du leter etter et overkommelig alternativ.

Beste avfukter
1. Meaco 25L Ultra Lower Energy Avfukter - beste avfukter for store hus

Kapasitet: 25 liter
Effekt: 270 watt
Dimensjoner: 38 cm (L) x 29 cm (B) x 64 cm (H)

Grunner til å kjøpe: Den bruker lite energi, så sparer du penger. Dekker et stort område
Grunner til å unngå: Tanken er på kun på 5 liter, så du må kanskje tømme den hver dag

Som en av de mest kjente avfuktermerkene, er Meaco 25L Platinum avfukter en av de fineste der ute. Er det en avfukter? Er det tørketrommel? Det er liksom begge deler. Dette beistet suger så mye fuktighet ut av luften at det faktisk tørker de våte klærne dine når de henger i nærheten.

Det er også en av de første avfuktere som har en DC-omformer, noe som vanligvis finnes i avanserte klimaanlegg. Det betyr at den gjør alle disse jobbene uten å bruke mye strøm, på bare 270 watt. Til tross for at den er relativt liten, kan denne avfukteren suge opptil 25 liter vann ut av luften per dag. Det dekker et område omtrent på størrelse med et hus med fem soverom.

Tanken topper ut ved 5 liter, så det kan hende du må tømme ofte, avhengig av omfanget av fuktighet. Takket være hjul kan du rulle denne avfukteren på badet eller bakdøren enkelt nok. Du kan bruke vanntankhåndtaket til å enkelt skyve ut og tømme vannet. Det er en kontinuerlig dreneringsmodus og to meter slange, noe som gjør den til den ideelle avfukteren for tørking av skur eller båt.

En digital skjerm gir tilgang til tidtakeren, viftehastigheten, lamellens sving, ionisator, automatisk avriming, automatisk omstart og barnesikringsinnstillinger fine og intuitive. Her kan du velge modus, inkludert klesvaskmodus og en nyttig nattmodus som kjører superstille. Alt dette og til en konkurransedyktig pris - dette er virkelig en av de beste luftavfukterne du kan eie akkurat nå.