Luftrenser best i test 2021
Nettstedet anbefaler.com har testet en rekke luftrensere, og kåret en vinner i tre forskjellige kategorier. I tillegg har de en ekstra anbefaling.

Kategoriene er:


God luftrenser

I kategorien "God luftrenser" vant luftrenseren Anderson APF 3.0. Nettstedet anbefaler.com skriver følgende i sin begrunnelse: "Luftrenseren APF 3.0 fra Andersson er den beste blant de billigste i forhold pris. Den har 3-trinnsfiltrerning, den regulerer seg automatisk, og har et lydnivå fra 30 til 55 dB. Dette er en luftrenser med litt lavere kvalitet, men som gir deg mye for pengene."

Denne er vurdert opp mot:
Air & Me Buldair, Beurer LR 210, Andersson APF 3.0, Blueair JOY S, Philips AC0820


Testvinner luftrenser 2021 winix zero compact
Bedre luftrenser

I kategorien midt på treet, betegnet som "Bedre luftrenser" var det nykommeren Winix Zero Compact som vant. Anbefaler.com skriver: "Luftrenseren WINIX Zero Compact er best i test blant de litt bedre, men likevel økonomiske modellene på markedet. Den har 4-trinnsfiltrering, den regulerer seg automatisk, og har et lydnivå fra 26 til 47 dB. WINIX Zero Compact er testet og sertifisert av ECARF og Allergy UK, for å sikre at du bruker en luftrenser som virkelig forbedrer luftkvaliteten innendørs."

Les mer om testvinneren Winix Zero Compact her.

Winix Zero Compact er vurdert opp mot:
Philips 1000i, Point 4010, Stylies Pegasus, Winix Zero Compact, Coway AP-1008CH


luftrenser best i test 2021 winix zero pro
Best luftrenser

Best i test luftrenser: I kategorien beste luftrenser vant Winix Zero Pro. Anbefaler.com skriver som følger: "Luftrenseren WINIX Zero Pro er testvinner blant de beste i forhold til pris. Den har 5-trinnsfiltrering, den regulerer seg automatisk, og har et lydnivå på 28 til 55 dB. Den koster litt mer, men er den beste blant utvalget vårt."

Les mer om testvinneren Winix Zero Pro her.

Testvinneren er vurdert opp mot:
MeacoClean, Air&Me Lendou, Philips 2000i, Winix Zero, Electrolux PA91-404DG, Blueair Classic 405, Winix Zero Pro


anbefalt luftrenser best i test 2021 meacoclean 76x5
Bonus: Anbefalte alternativer

Nettstedet anbefaler.com har også en ekstra bonusanbefaling. Selv om den ikke vant testen, så likte de godt luftrenseren MeacoClean 76x5, og skriver: "Vi anbefaler også den billigste modellen i utvalget, MeacoClean 76x5 med 4-trinnsfiltrering. Den kommer med et HEPA E11 filter som standard som tar 95 % av partiklene. Fordelen er at luften filtreres raskere. Den er ment for 32 - 53 kvm."

Les mer om den anbefalte luftrenseren MeacoClean 76x5 her.

Les hele testen hos anbefaler.com

Vil du lese mer om luftrensere? Her er noen nyttige linker: