Beste avfuktere i 2021:
Det britiske magasinet Expert Reviews har testet avfuktere vinteren 2021, og kommet med vinnere i flere kategorier. Meaco ble dobbelt testvinner.

Expert Reviews gikk ut for å finne de beste luftavfukterne i følgende kategorier:

  • Den beste all-round avfukteren: Inventor Avfukter Fresh 12L / Day
  • Den beste stille avfukteren: Meaco MeacoDry ABC
  • Den beste luftavfukteren under £ 50: Auzkin Avfukter 1000ML
  • Den beste luftrensende luftavfukteren for det britiske klimaet: Argo av Ebac 2650E
  • Den beste luftavfukteren for store rom: Meaco Platinum 20L LE
  • Den beste avfukteren for kaldere rom: EcoAir DD1 Simple

Av alle disse testvinnere, så er det så vidt vi vet kun Meaco som er tilgjengelig på det norske markedet. Den britiske produsenten Meaco gikk av med seieren i to kategorier:

Beste avfukter 2021 test UK


Den beste stillegående avfukter
 ble ikke uventet MeacoDry ABC. Denne avfukteren har vunnet flere tester på grunn av sitt lave lydnivå. Skal du ha en avfukter i en liten leilighet, på soverommet eller andre steder der du skal leve med den daglig, så er det viktig med en stillegående avfukter. Dette er en svært populær modell, og en har fåt veldig mange positive omtaler i vår nettbutikk. Se her for å lese er om den stillegående avfukteren Meaco 10L-ABC.

 test stille avfukter 2021


Den beste avfukter for store rom og eneboliger er Meaco 20L Platinum. Dette er heller ingen overraskelse. Meaco 20L Platinum begynner å bli en veletablert avfukter, og har vunnet en rekke tester, også i Norge. Dette er en stor avfukter, med kapasitet på hele 20 liter. Det kan være nødvendig, om du skal få bort fukten fra en stor enebolig med en aktiv familie. Et annet stort pluss med denne avfukteren er at den har et HEPA-filter, som renser luften i tillegg til bare å tørke den.

Les mer om denne testvinneren her.

beste avfukter enebolig 2021

Du kan lese hele testen hos Expert Reviews her.