Stille avfukter - To avfuktere godkjent av Quiet Mark!
Luftavfuktere kommer i alle kvaliteter og prisklasser. Kjøper du på nett er det vanskelig å vurdere kvaliteten ut fra tekst og bilder. Da må man noen ganger stole på testresultater, godkjenninger og anbefalinger.

To avfuktere fra Meaco er nå godkjent for Quiet Mark - produkter med spesielt lavt lydnivå.

stille avfukter uten bråk

Quiet Mark er et uavhengig, internasjonale godkjenningsprogram tilknyttet den veldedige stiftelsen UK Noise Abatement Society. Stiftelsen oppfordrer bedrifter over hele verden til å prioritere støyreduksjon innen design av maskiner og apparater, samt å finne løsninger på støyproblemer til fordel for helse og velvære.

Lavt lydnivå er viktig
Lavt lydnivå er viktig for mange. Det sier seg selv at en maskin som skal stå fremme og være aktiv store deler av døgnet bør bråke så lite som mulig. Hygrostaten styrer avfukteren, og den kan slå seg av og på når du minst aner det. Kanskje er det mens du ser på TV? Kanskje er det når du skal få barna til å sove? Kanskje er det når du selv skal sove? Noen er mer vare for lyd enn andre, men de fleste setter pris på at en avfukter er mest mulig stillegående.

Lavt lydnivå er mer enn bare lyd
Hva forteller lavt lydnivå om avfukteren generelt? Det forteller at det er en avfukter av høy kvalitet! Skal man klare å produsere en avfukter med lavest mulig lydnivå så må man benytte de beste komponenter man kan få tak i. Man må også sette sammen maskinen på en perfekt måte. Designet må også være grundig gjennomtenkt. Alle disse tingene gjør også at avfukteren blir en godt sammensatt kvalitetsavfukter med gode komponenter. Sammenligner du med andre avfuktere med samme tørkekapasitet, så vil du se at de avfukterne med lavest lydnivå også er de avfukterne som har den beste kvaliteten, det laveste strømforbruket og den lengste levetiden.

Lydnivå vs strømforbruk
Når man skal designe en avfukter må man ofte inngå kompromisser. Det er lett relativt enkelt å lage en avfukter som lager lite lyd, men den bruker da ofte mye strøm. Det er også enkelt å lage en avfukter som bruker lite strøm, men da bråker de ofte mye. Det som er vanskelig er å lage en avfukter som både er stillegående og har et lavt strømforbruk. Dette har Meaco klart i sine to modeller Meaco 10L-ABC og Meaco 12L Platinum.

Hvordan vet jeg at avfukteren virkelig er så bra?
Quiet Mark er et beskyttet merke. Det er kun de som har bestått testene som kan bruke dette merket. Du kan selv sjekke om Meacos modeller står på listen over godkjente avfuktere (Ekstern lenke). Symbolet Quiet Mark er din garanti for lavt lydnivå og høy kvalitet.

avfukter lav lyd