Tosiders artikkel i "Elektronikkbransjen" fokuserer på firmaet Bedre Inneklima AS og deres satsning på smarte produkter for inneklima!

Bransjebladet "Elektronikkbransjen" er fagbladet for Stiftelsen Elektronikkbransjen. I sitt nummer 2- 220 skriver de om luftrensere, luftavfuktere og luftfuktere fra selskapet Bedre Inneklima AS.

 Smart luftrenser Bedre Inneklima

Artikkelen omtaler flere nye produkter fra Bedre Inneklima AS:

Ny smart luftrenser fra Air & Me:
Lendou er en smart luftrenser fra franske Air & Me. Den har mange unike egenskaper:

  • kan koples opp mot wifi og styres av app på telefonen. I appen kan du også få opp informasjon om tilstanden på luftkaliteten.
  • to USB-uttak for lading av telefon, nettbrett og lignende
  • mulighet for trådløs lading av telefon
  • design kan tilpasses dine ønsker (høye eller lave ben + velg farge og mønster på tekstilfilter)

Store deler av artiklelen omhandler denne luftrensren, så det er tydelig at de var imponerte. Her kan du lese mer om denne luftrenseren fra Air & Me.

smart luftrenser lendou elektronikkbransjen bedre inneklima

Hybrid luftrenser og luftfukter fra Boneco og Stylies:
Både Boneco og Stylies er sveitsiske produsenter av luftfuktere og luftrensere. De har begge to varianter som kalles for luftvaskere. Dette er hybride løsninger som både renser luften og som befukter luften. Noen modeller har også HEPA-filter i tillegg, for å rense luften enda bedre. Enkelte modeller kan også koples opp mot wifi og styres med en app på telefonen.

Smarte luftrensere fra Winix, nå også med PlasmaWave renseteknologi
Sør-Koreanske Winix er en av verdens ledende produsenter av luftrensere. WInix er kjent for å ha veldig gode luftrensere, og toppmodellene har PlasmaWave i tillegg til vanlige HEPA-filtre. PlasmaWave er en patentert teknologi som renser luften effektivt for bakterier og virus. Det er modellene Winix Zero og Winix Zero Pro som har PlasmaWave. Hos Bedre Inneklima AS ser vi at det er de dyre toppmodellene som selger best.

bestselger luftrenser toppmodell winix

Fagbladet Elektronikkbransjen har skrevet flere artikler om firmaet Bedre Inneklima AS, og her kan du se en oversikt ov er alle artiklene.