Hvilken luftavfukter er best?
I følge en undersøkelse gjort av avisen The Telegraph høsten 2020 var den beste luftavfukter Meaco 20L Platinum.

The Telegraph har testet en rekke luftavfuktere, i flere kategorier. Det er testet avfuktere med kompressor, avfuktere med tørkerotor og avfuktere med peltierprinsippet. Konklusjonen er at den beste avfukteren er Meaco 20L Platinum.

The Telegraph sier at det de liker best er at den bruker lite strøm og tar ut mye fuktighet. En god kombinasjon altså.

Meaco avfukter best i test lite strøm god kapasitet

Godt testresultat
The Telegraph skriver følgende om testvinneren Meaco 20L Platinum:

Meaco-avfuktere er vanskelig å slå, ifølge Demi Stanley fra Fantastic Services. Stanley berømmer denne strømbesparende modellens evne til å trekke fuktighet fra luften svært effektivt i store rom. Patrick Houghton, fra Select Dehumidifier, er enig i at detn er den beste på markedet, og kaller det en "enestående helhusavfukter som er svært effektiv. Det kan også raskt redusere fuktighet og kondens i et stort hjem - pluss at den fungerer flott mot fukt og mugg. Vi anbefaler den på det sterkeste."

Prisen gjør at det ikke er den billigste modellen, men det lavere energiforbruket kan spare deg i det lange løp. Den leveres med en innebygd luftrenser, en ekstra bonus, slik at innemiljøet ditt ikke bare blir mindre fuktig, men også renere.

Den er ganske stor, men kapasiteten er stor nok til å fjerne fuktighet i et helt hus, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe flere enheter rundt huset. Den digitale skjermen viser også rommets luftfuktighet, har en timer, barnesikring og et bærehåndtak for praktisk bruk. Du kan velge målfuktighet eller bruke den spesielle innstillingen til å tørke klær.

Dette britiske selskapets avfukter er så god som den kan bli.

Les testen i sin helhet her.
Les mer om avfukteren her.