Test av luftrensere
Britiske expert reviews har testet luftrensere i mars 2019, og MeacoClean Maxi HEPA 119x5 kommer godt ut og får god omtale. Her kan du lese hva de skriver om luftrenseren fra Meaco:

"Denne store, smarte maskinen ser godt ut, er godt utviklet og er perfekt for større rom på opptil 198m³, og gjør en god jobb med å fjerne luftbårne allergener fra luften via en flertrinns renseprosess (inkludert kullfilter, UV-lys og ioniser). Dette gir deg renere luft og et betydelig lettere miljø for å puste. Den er godt automatisert, slik at den kan reagere på forurensningsnivået i luften, og den laveste innstillingen er stillegående nok for soverom. Og selv om det gjør ganske mye støy på den høyere innstillingen, er det ingen tvil om den ekstra ytelsen. Vi liker også det faktum at det ikke er så tungt å bevege seg rundt. Se den medfølgende introduksjonsvideoen for å sikre at du får mest mulig ut av det - det gjør det mye lettere å bytte filtre også."

Testen i Expert reviews tar for seg mange luftrensere, både fra Meaco, Boneco, Philips og andre. Les gjerne hele testen her for å danne deg et inntrykk om hvilken luftrenser som er best for deg. Du kan lese mer om luftrenseren MeacoClean Maxi her.

test luftrenser meaco 2019 best i test