MeacoClean Maxi luftrenser er nest best i test hos Daily Mail våren 2019.
Daily Mail er en av Storbrittannias mest anerkjente aviser, og har en serie der de tester produkter for den vanlige forbruker. Serien heter "We try, before you buy". Våren 2019 testet de flere luftrensere, og MeacoClean Maxi ble nest best i test. Den eneste som slo Meaco var Blue Air Classic 405. Testen ble utført av Alice Smellie, med hjelp fra norske Øyvind Birkenes fra Airthings.

Vil du lese hele testen så finner du den her.

Om luftrenseren MeacoClean Maxi CA-HEPA 119x5 skriver Daily Mail følgende:
Alice høyt vurderte MeacoClean høyt for effektiv hastighet, til tross for at den lille størrelsen har begrensninger.

HVA ER DET? En solid, radiator-lignende luftrenser. Meaco sier at en liten luftrenser, ikke kan eliminere nok allergener - denne fungerer i rom opptil 198 kvadratmeter. Den har et HEPA-filter for partikler og et kullfilter for å fjerne lukt.

TEST: Et rødt lys begynner å blinke, og ordet "Dirty" vises på kontrollpanelet, og viften brøler med effektiv hastighet. Øyvind Birkenes sier at de tre filtrene betyr at det er veldig effektivt, og monitorene mine viser at den får forurensningsnivåene ned i dobbelt så rask tid.

RENSETID: PM2.5 = 36 minutter, VOC = 1 time 40 minutter
TOTAL SCORE: 8,5 / 10

Testen er også omtalt på Meacos egne sider i UK.
Test luftrenser Meaco 2019 Daily Mail
Meaco har for tiden to luftrensere i sin produktportefølje. Det er den store luftrenseren MeacoClean Maxi som er testet her. I tillegg har Meaco en mindre og billigere modell som heter MeacoClean Midi.