Test av Meaco 10L-ABC:
reviewloft.co.uk har testet avfukteren MeacoDry 10L-ABC og skriver: Meaco have hit another home run with the MeacoDRY ABC range. Exceptional performance, low running costs and affordability make this appliance one of the best dehumidifiers you can buy.

Test MeacoDry 10L-ABC

reviewloft.co.uk har skrevet en veldig omfattende test av MeacoDry 10L-ABC. De har gått igjennom alle funksjoner, og de har testet lydnivå og tørkekapasitet. Testen konkluderer med at Meaco 10L ABC er en veldig god avfukter. De er imponert over det lave lydnivået og over hvor raskt og effektivt avfukteren fjerner fukt. Også i lave temperaturer der kompressorbaserte avfuktere tradisjonelt har vært dårlige klarer denne avfukteren å fjerne en betydelig mengde fuktighet.

test meaco avfukter 10l-abc beste tørk avfukter

Lavt lydnivå
De som har utført testen er imponerte over den lave lyden: "Vanligvis er ikke avfuktere av de mest stille apparater du har i huset - spesielt når du kjører i sitt høyeste innstilling. En ting vi la merke til under testene våre, var hvordan Meaco ABC endrer denne trenden. Den var utrolig stille i sin laveste innstilling. Og som for den høyeste innstillingen; støyen som ble produsert var litt høyere enn brummen til et kjøleskap. En imponerende prestasjon av Meacos ingeniører."

test stille avfukter 2019

Flere tester og omtaler av MeacoDry 10L-ABC:
Meaco 10L-ABC har blitt testet og omtalt flere ganger. Her kan du se noen andre uttalelser om denne avfukteren:
"Quiet dehumidifier"
"Stillegående avfukter med kompressor"